2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرباز باشی عاشق هم باشی نامزد هم کرده باشی اون دوری تبدیل به یک خاطره عشقولانه خیلی قشنگ میشه بعد عق ...

کاش زندگی مثل تصوراتت‌ قشنگ بود ولی هیچکدومش برا من مقدور نیس

Sigma boy/turkboy

همه رفتن سربازی اسی هم یکیشون باز خوبه یک حقوق بخور نمیری هم می دن

اون حقوق رو ایکاش نمیدادن به نظرم😅

من که معافم، ولی اون یه ذره حقوق که نسبت به ساعت و سختی و خطر و سایر مضرات سربازی میدن شده یه بهونه برای دفاع از اجباری بودنش، همه میگن عوضش حقوق میدن😅

بابا چه حقوقی، پنج شیش میلیونه همش، شما کمترین کار رو انجام بدی حقوقش بیشتر از اینه

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

میدونم ولی دیگه حوصله نفریناشون حوصله مقایسه هاشون ندارم رسما روانیم کردن کلی قرص افسردگی میخورم صب ...

بازم درکت میکنم

منم فرقی با تو ندارم

منم قرص زیاد خوردم از دستش

سخته آدم از نزدیک ترین آدمای زندگیش چنین رفتاریو ببینه

ولی از این به بعد هرچیم که بخوان بگن نزار بهت زور بگن، حقت زندگی نیست که بخواد با میل اونا پیش بره

اما تو باز من رو بردی...

همه رفتن سربازی اسی هم یکیشون باز خوبه یک حقوق بخور نمیری هم می دن

بخور نمیر ک چ عرض کنم! 

دی سال 1402 سرباز شدم طلا 2500 بود با حقوقم 1ونیم گرم طلا میدادن حدودا

مهر 1404 تموم کردم طلا 11 70 سوت طلا میدادن 

استندبایِ حاجی🙌🏼

اگر واقعا میخوای بخونی با بابات صحبت کن یا یکی واسطه کن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿