2777
2789
یعنی مخالفت کنم و بشینم درسم به زور بخونم؟

آره به نظرم، درستو بخون، یه کار آزادم واسه خودت دست و پا کن زودتر مستقل شی هر جور شده. تو الان بری سربازی هیچی برات نمیمونه، بعد که بر میگردی نه پول داری، نه مدرک داری، نه کار، کی میخوای مستقل شی؟

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه ک ارع پزشکی کجا حمالی کجا

خودتو بسنج ببین اگه بری پزشکی میتونی از پسش بر بیای؟

اگه میتونی، اره مخالفت کن و بگو میرم سمت علاقه ام بگو من اونجا میتونم موفق شم 

بعدشم برو و تلاش خودتو بکن انشالله که موفق میشی

آقا دکتر آینده😂🌺

اما تو باز من رو بردی...

معلومه ک ارع پزشکی کجا حمالی کجا

اووو، من تازه فک کردم یه مدرک همینجوری میخوای بگیری. اگه درس خون هستی که دیگه حتما ادامه بده

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

خودتو بسنج ببین اگه بری پزشکی میتونی از پسش بر بیای؟ اگه میتونی، اره مخالفت کن و بگو میرم سمت علاقه ...

ممنون امیدوارم شما هم موفق باشید 

ببینم چه میکنم میتونم راضیشون‌ کنم خبر میدم😂

Sigma boy/turkboy

شاید الان خیلیا مخالف حرف من باشن. ولی ببیین پسر درس خوندن برای پسر خوب نیستبرو از سربازی برگردبیا ی ...

خوب نیست که، به نظرم خب بگید بعضیا قشنگ تره😅

دمت گرم

فدات، یعنی روزی نیست خداروشکر نکنم که معافم😂