2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرباز باشی 

عاشق هم باشی 

نامزد هم کرده باشی 

اون دوری تبدیل به یک خاطره عشقولانه خیلی قشنگ میشه 

بعد عقد هم نزدیک ترین پادگان به محل زندگی دختر خانم رو برات در نظر میگیرن شب ها هم کلا خونه ای 

خیلی خوبه که سربازی 

کاش منم پسر بودم‌میرفتم سربازی 

لجباری پدرم

وا😐

داداش زندگی خودته، اگه میخوای درس بخونی بخون خب، زوری که نمیشه

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

سرباز باشی عاشق هم باشی نامزد هم کرده باشی اون دوری تبدیل به یک خاطره عشقولانه خیلی قشنگ میشه بعد عق ...

بحث ازدوتج ب کنار 

فشار کار، لین ک بعدش چی میخواد بشه خیلی اذیت میکنه 

استندبایِ حاجی🙌🏼

ولی زن داداش سخت میگذره مخصوصا اگه مرز باشیم

😂😂

میدونم  آره سخته درکت میکنم، ولی به خوبیاشم توجه کن مثلا اگه یه شغل نظامی بخوای بری این چند سال سربازی از اون کم میشه

از اموزشیش منظورمه

اونجا دیگه سختی نمیکشی

اما تو باز من رو بردی...

واکنش‌ پدرم:فعکک نکنم

مهم نیست مشتی، خونواده هر چقدرم مخالف باشن، سنت سنی نیست که برات تصمیم بگیرن. حتی اگه مخالفن کار خودتو بکن، نمیشه کسی زندگی بچه‌شو نابود کنه فقط چون حق به گردنش داره

کاربر آقا هستم، کاملا قانونی و مشخص و مزاحم کسی نمیشم و وارد موضوعات شخصی خانم ها نمیشم. صرفا از یه سایت عمومی تبادل نظر استفاده میکنم. و لطفا تا وقتی مزاحمتون نشدم یا وارد تاپیک خصوصی خانمانه نشدم بابت این موضوع توهین نکنید. ممنون توجهتون❤️

دیگه به سنی رسیدی که پدرت برای زندگیت تصمیم گیری نکنه پسر

میدونم ولی دیگه حوصله نفریناشون  حوصله مقایسه هاشون ندارم رسما روانیم کردن کلی قرص افسردگی میخورم صب تا شب خونم تنها تفریحم باشگاهه اونم برام زیادی میکنن نه رفیقی نه هیچی 

Sigma boy/turkboy