2821
2789
عنوان

چخبرا🙃🫠🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 132 پست
ساخ بی=زنده باشی جرا وزنت بالا میره اخه

نمیدونم روز ب روز میره بالا

بخاطر کارای این روزا باشگاهم ک تعطیله برام و ورزش توی خونه هم نیمتونم بکنم

دلم میخواد یه قرصی یه دم نوشی بیاد و معجزه کنه برام🤦‍♀️😂

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه کرمانجی شما با کرمانجی خراسان یکمی فرق می کنه، اما این جمله که تو گفتی کپی ما بود، ذوق مرگ شدم🤦 ...

قربون ذوقت😍😍 فقط یه ذره کوچولو فرق داره   کاوره  اَم بچن داوَته 

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

وای گوند😍😂😂یعنی رقص و پایکوبی دیگه؟چون ما که به عروسی میگیم دائَت (داوت)

خودمونم میگیم داوت  گوندم میگن بعضیا اَزه بچم داوته  اخه چه وقته  مرنه  بووو   😩

عزیزم💞کاوره یعنی چی؟برا ما فحشه😐🤦🏻‍♀️😂

یعنی بیا   کانه وره  کاوره     همون  دِبیای  فارسیه  فوش چرا اخه😳

خودمونم میگیم داوت گوندم میگن بعضیا اَزه بچم داوته اخه چه وقته مرنه بووو 😩

ما وسطای شهریور یه عروسی فامیل نزدیک داشتیم، جای شما خاااالی🫠💞

خراسان شمالی🤍

نمیدونم روز ب روز میره بالابخاطر کارای این روزا باشگاهم ک تعطیله برام و ورزش توی خونه هم نیمتونم بکن ...

قرصو دمنوش ک محاله بیاد😂  حتما تحرکت کم شده شامم زود بخور بعد ۸فقط میوه و فلان خگبخور من بعد عمل  دیگ نزاشتم  از ۷۰بالابرم   ورزشم میکنم میرم پیاده روی  اونروز همسایم میگه پاهات  لاغرن  مسخرم کد 🤣 گفتم باشه  چاقی برا خودتون بمونه😂

کا وَره : د بیا🙌کاوره دین: بزغاله (گوسفند شاید) دیوانه🤦🏻‍♀️😂😂😂(و رو ساکن بخون)ریپلای نشد تگ می ...

عایی کچه مام میگیم  کاور  راس میگی  ولی  کاوَره جداس 🤣🤣  بخدا شما  فامیل خودمی 😃 کاور  بزن   با ساکن میشن  بز  بزغاله🤣 

عایی کچه مام میگیم کاور راس میگی ولی کاوَره جداس 🤣🤣 بخدا شما فامیل خودمی 😃 کاور بزن با س ...

😂😂😂😂😂 مالآوا کچک😍😍

دقیقا اهل کدوم شهری؟

خراسان شمالی🤍

قرصو دمنوش ک محاله بیاد😂 حتما تحرکت کم شده شامم زود بخور بعد ۸فقط میوه و فلان خگبخور من بعد عمل د ...

چاقی به شدت مرضه

عکسمو ک دیدی همون روز گرفتم ولی خوب چاقی من میره ب پاهام و اذیت میشم

منبعد بیشتر رعایت میکنم

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

ما وسطای شهریور یه عروسی فامیل نزدیک داشتیم، جای شما خاااالی🫠💞

شمام بجای مایین دیگه عزیزم ولی عروسیای  مناطق دیگ خیلی کیف داره ادم بره 😃😀

شمام بجای مایین دیگه عزیزم ولی عروسیای مناطق دیگ خیلی کیف داره ادم بره 😃😀

من دوست دارم عروسی کورد های سمت غرب رو برم، لامصب خیلیییی حال میده🫠🥹

خراسان شمالی🤍

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز