2777
2789
عنوان

چخبرا🙃🫠🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 132 پست
وای دختر😂😂😂 خداروشکر مشکل جدی نداری، سردردتم زود خوب میشه 😃

فدات مهربون😊

عاوووووو  کجای کاری اینا ترکشاشه جدیا رو مشت سر گزاشتم 🤣🤣

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی خیلی خوشبختم 😍منم ۱۹ سالمه، بچه خراسان شمالی ام🫠

واییی خدا

منم خیلی دوست داشتم اهل هرکجا باشم ولی اهل تهران نباشم😂

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

واییی خدامنم خیلی دوست داشتم اهل هرکجا باشم ولی اهل تهران نباشم😂

چرااااا؟ تهران که خوبههههه (جدا از هواش که البته من که مشکلی ندارم)

خراسان شمالی🤍

فداتم💖💖💖💖اینجا قر ندی ها🤨فقط برا خودم قر بدی

هعی همسایمون عروسی پسرشه چند روز دیگه اینا از الان هرشب  اهنگ میزارن جمع میشن میرقصن   کارت دعوتشون برامام اومده😐  بعد دیشب شوهرمو  دخترمم اهنگ گزاشتن  تا دیروقت قرمیدادن 🤣   هعی خودمو اماده کرده بودم اخر ماه عروسی فامیله حسابی قر بدم ولی خبر امد  یکی افقی شد نشد که بشه 😔🤧🤧 بعد ی سال میخاستم از علیلی در بیاما😩😩

چرااااا؟ تهران که خوبههههه (جدا از هواش که البته من که مشکلی ندارم)

نه تهران اصلا خوب نیس

هم از نظر مردمای بد خلاقی که داره

هم از نظر اب و هوا

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

هعی همسایمون عروسی پسرشه چند روز دیگه اینا از الان هرشب اهنگ میزارن جمع میشن میرقصن کارت دعوتشون ...

فدای تو علیل بشم😘

ما هم عروسی زیاد داریم این زمستون و وزن منم روز به روز بالا میره🤦‍♀️ دارم دغ میکنم بخدا برا وزنم

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

فدای تو علیل بشم😘ما هم عروسی زیاد داریم این زمستون و وزن منم روز به روز بالا میره🤦‍♀️ دارم دغ میکن ...

ساخ بی=زنده باشی 

جرا وزنت بالا میره اخه 

اره دیگه کرمانجم داااا کچه😁

آخه کرمانجی شما با کرمانجی خراسان یکمی فرق می کنه، اما این جمله که تو گفتی کپی ما بود، ذوق مرگ شدم🤦🏻‍♀️😍😂

کاوره رو ما ام میگیم، کاوره دین😂😂

خراسان شمالی🤍

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

اصول اخلاقی

123mmm | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792