2777
2789
عنوان

چخبرا🙃🫠🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 132 پست
فدات عزیز دلم💖گفتم مزاحم جمع دوستانتون نشم پاکیدم کامنتم رو💖💖💖@tanhaye1402‍ اینم رفیق کورد من😘 ...

قربون صفات تو رفیقو خوشکله خودمی 😍😘😊

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شکر😂😂😂 من خیلی وقته نی نی سایت نیومدم، دلم تنگ شده بود🫠🥹😂

خوش اومدی

تعلیق بودی؟؟

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

مراحمی گلم، مرسی🤍اینجا همه باهم دوستیم شما هم که چرچیل خودمونی غریبه نیستی😍😂

فدات عزیز دلم💖💖💖

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

مرسینه عزیزم، سرم شلوغ بود🥲

اخه 

من بدجور به این سایت معتادم

یه روز نباشه حالم بد میشه

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

عازیز دلی هوال گیان، چه خور؟😍میگم فارسی صحبت کنیم بقیه هم راحت باشن🫠

باااچه  خبررر خاستم بگم سلامتی  ولی  دیدم سرم داره نیترکه کدوم سلامتی🤣🤣

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

اخه من بدجور به این سایت معتادمیه روز نباشه حالم بد میشه

منم یه زمانی خیلییییی وابسته ش شده بودم، درکت می کنم.

جسارتا شما چند سالته؟ اهل کجایی؟🙃

خراسان شمالی🤍

منم یه زمانی خیلییییی وابسته ش شده بودم، درکت می کنم.جسارتا شما چند سالته؟ اهل کجایی؟🙃

من ۳۴ سالمه

اهل تهرانم

قربون صفات تو رفیقو خوشکله خودمی 😍😘😊

فداتم💖💖💖💖

اینجا قر ندی ها🤨

فقط برا خودم قر بدی

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

باااچه خبررر خاستم بگم سلامتی ولی دیدم سرم داره نیترکه کدوم سلامتی🤣🤣

وای دختر😂😂😂 خداروشکر مشکل جدی نداری، سردردتم زود خوب میشه 😃

خراسان شمالی🤍

2790
2778
2791
2779
2792