2777
2789
عنوان

غرق در افسردگی‌

132 بازدید | 9 پست

حتی دیگه انگیزه ای برای خوب شدن هم ندارم..

کاش فردایی نباشه...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يكى بود يكى نبود ، غير از خدا هيچكس نبود ، در روزي از روز هاى روستايي ، دختري به اسم نهال زندگي ميكرد و پسرى كه چشماش سبز بود هم اونجا زندگي ميكرد. یک روز از پنجره ناگهان هم دیگر را دیدن و در یک نگاه عاشق هم شدنن ، چشم سبزه و نهال از خوشحالى باد معده در كردندو پرواز کردن توی دستشویی ، سپس با هم در فاضلاب ها همراه با سوسك ها زندگي ميكردند ، و ناگهان يك رقيب عشقى به اسم شرك به وسط امد و مثلث عشقى درست شد !!

شرک به شدتتتت عاشق دختر قصمون شد و رفت تو کوچه پس کوچه ها و میخواست چشم سبزه رو بكنه توى گونى و به عنوان برده بفروشتش ، نهال انقدر چشم سبزه رو دوست داشت كه مجبور شد پيشنهاد شرك رو قبول كنه ، با اينكه اصلا دلش نميخواست ، ولى خب عشقه ديگه آدم دست به هركارى واسه عشق ميزنه ، نهال هم با شرك بدجنس و ظالم ازدواج كرد و چشم سبزه رفت جلوى در خونه ى شرك اينا ميخواست رگشو بزنه كه ناگهان نهال داد زد نه نکن لطفااا من عاشق تو هستمممم ولی چشم سبزه گفت من بخاطر تو رگ نمیزنم اسكل ، من عاشق شرک بودم ، كى واسه تو رگ ميزنه اخه؟ گوزو . اون لحظه بود كه دخترك باد معده ايه داستان ما قلبش هزاران تكه شد.

خانوادگی افسردگی داریم دلمون می خواد بمیریم آدم احساس می کنه هیچ وقت نمی میره

کاش تموم شده کاش

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

سلام خوبین همگی. من کلی تحقیق کردم درک کردم و سختی کشیدم و ته تهش به این نتیجه رسیدم افسردگی از بزرگارین  دلیلای اصلیش هدف نداشتن ،تلاش نکردن،بیکار بودن و صله رحم نداشتن هست ‌ترامپ میگه افسردگی داری پس اونقدرررر کار کن که اصلا وقتی برای افسردگی باقی نمونه!

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

من بخاطر درد چشمام و خشکی چشم افسردگی گرفتم، یه از خدا بی خبر تو اینترنت نوشته بود بوخور پیاز واسه سینوزیت خوبه و من انجام دادم چشمام زخم شدن نابود شدن،یکساله از چشم درد دارم میمیرم، با دو تا بچه شاید خودکشی کردم چون چشمام خوب نمیشه