2777
2789

رو هرکس یه چیز جوابه 

من فقططط پیاده روی 

روزی یک ساعت پیاده روی در عرض ۱۰ روز شکممو تقریبا جمع کرده

یه پیاده روی معمولی 

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

من پارسال رژیم سفت و سخت گرفتم همه جام آب شد الا شکمم زیاد جمع نشد .من سه بار زایمان کردم

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من روزی 30 دقیقه پیاده روی میکنم الان دو ماهه ولی بازم تغییری نکردم

میگم که هر بدنی فرق داره من از بچگی با پیاده‌روی هم سایز و هم وزنم کم میشه 

در کنار پیاده روی خورد و خوراکمم مدیریت کردم 

بعد از زایمان بستن گن رو تا مدت ها فراموش نکنید. 

قند و شکر و محصولات حاوی قند اضافه و همچنین مواد افزودنی رو حذف کنید. 

صرفا از قند طبیعی موجود در میوه ها و خشکبار مثل انجیر و خرما و توت و … اون هم به مقدار محدود استفاده کنید. 

آب میوه نخورید. حتی طبیعی! چون فقط قنده و فیبر و مواد مفید دیگه اش به حد اقل می‌رسه و قند بیش از حد نیاز بدنتون رو بهتون می‌رسونه. به جاش خود میوه رو به مقدار کافی و نه زیاد مصرف کنید. 

خانواده توت ها و میوه های قرمز مثل توت فرنگی، رز بری، بلو بری، انواع توت، ذغال اخته و… خیلی عالین. تقریباً کمترین میزان قند رو دارن و متابولیسم بدن رو بالا می‌برن و پر از مواد مفید هستند. 

مصرف کربوهیدرات رو بعد از ساعت۷ نهایاتاً ۸ شب قطع کنید. 

سعی کنید وعده ی ناهار رو حدف کنید و به جاش صبحانه و شام زود (۶-۷) شب مصرف کنید. و از بعد از شام تا صبحانه رو ترجیحاً فست بگیرید و صرفا چای و آب مصرف کنید. نهایاتاً از مواد کم کالری و سبزیجات کم کالری مثل کرفس مصرف کنید. 

در طول روز بین وعده صحبانه تا ناهار مقدار محدودی مغزیجات مفید و ترجیحاً خام و همچنین مقدار محدودی میوه(در صورت قند بالا مثل خرمالو فقط ۱ واحد) مصرف کنید. 

با این رژیم سالم غذایی به اندام ایده‌آل خودتون خواهید رسید و بعد از ۳ هفته کاملا بهش عادت می‌کنید. 

می‌تونید ماهی ۱ وعده چیت میل یا همون تقلب داشته باشید. فقط یک وعده! نه یک روز کامل!!  

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

منم هم کم غذا میخورم هم پیاده روی ، ولی شکمم تخت نمیشه

برا زایمان اگر باشه نمیدونم عزیز

من زایمان نداشتم تا بحال 

ولی شکمی که الان دارم آب میکنم برای سقطمه تو هفته‌ی بالا و شکمم بعد سقط هم افتاده شد هم خیلی شل