2777
2789
عنوان

چرا تو سایت همه مدافع عروسن

146 بازدید | 19 پست

پیرو تاپیکی که خواهر آقا از برادرش ی‌تومن‌میگرفته

بالفرض شما خانواده همسر خوبی نداری

اما چرا ب خودت اجازه قضاوت خودخواهانه میدی؟

زمانی حق بده تمام پول شوهرت تو خونه خودت باشه که یک عدس سر سفره پدرومادرت نبری

بازم بخوای توقع کنی خود خواهیه

چون شرایط زندگیا خیلی باهم فرق داره

یسریا توقع دارن‌طرف بعد ازدواج با خانوادش بشه هفت پشت غریبه 

نمیترسید‌خودتون بچه بشید تو حسرت دیدنش بال بال بزنید؟

به خدا قسم روزی هر کسی کم بشه یا قطع بشه یه‌ارزن هم به سفره شما اضافه نمیشه 

بحث کینه با ناراحتی هم هست بین خودت و طرفه چه ربطی به همسرت داره؟

والا قبل اینکه زنش بشی دااش من بوده 😂😏حالا زن داداش من خوبه خداروشکر ولی..

ولی جدی حالا خود این عروسایی که اینجوری میگن خودشون هوای خواهر برادرشونو قشنگ دارن ولی اتیش میگیرن اگه شوهرشون هوای خواهرشو داشته باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم چی رو میگی 

ولی وقتی خودم پول ندارم ببره بده به هر کسی حروم 

من هر سال برای خرید هر چیزی و کادو .‌‌.. برای خانوادش پیش قدم بودم با اینکه در حقم هیچ خوبی نکردن    ولی امسال خودم وضعیتم خوب نیست گفتم هیچ کادویی نمیبریم برای هیچ مناسبتی

اینا کلا تو زندگی های خودشونم همینن

همینقدر حق به جانب و‌طلبکار

واسه همینم هست کهاینهمه طلاق و مشکلات خانوادگی تو جامعه هست

و جالب تر اینکه همین مدافع حقوق عروسا خودشون بدترین و‌حسودترین خواهرشوهرا هستن

خب آخه مرد یا زنی که ازدواج میکنه دیگه تنها نیستند که بخوان تنهایی فکر کنند زندگی مشترکه

خوب اون خانمم داره ب پدرومادری که توان هزینه واسه خودشونو دارن کمک میکنه

اون کجا یک تومن‌ب خواهری که بیماری داره کجا

حالا زن دایی من جوونه تخمسگ ..خودش از اون ور ارث باباشو به طور مساوی گرفته اما این طرف به حق مامانمینا که رسیده میگه برادراتون بیشتر زحمت کشیدن کلا حق مال دختر نصف پسر باید باشه 😐😂دارم میگم از همچین عروسای دَله ای چه انتظاری داری 

خوب اون خانمم داره ب پدرومادری که توان هزینه واسه خودشونو دارن کمک میکنهاون کجا یک تومن‌ب خواهری که ...

والا باید حرف دو طرف را شنید بعد راجبش حرف زد اگه اینجوره که شما میگید پس خانم نباید خرده بگیره 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️

ببین پدر و مادر همسر‌من واقعا خوبن . هیچ مشکلی هم باهم نداریم . خودمم خواهرشوهر نمیشم هیچوقت 

اما وقتی قبل ازدواج با همسرم حرف زدم که زندگی مشترک یعنی همه چیزش مشترکه و پنهان کاری و دروغ نداریم . کمک مالی و نگهداری از این و اون نداریم . در مقابل خودمون هم از کسی کمک مالی نمیگیریم . و همسرم این موضوع رو قبول کرده . دیگه بعدا نمیتونه بزنه زیرش 

اگه من زنم و درس میخونم و کار میکنم و از خیلی خوشی های شخصی میگذرم که زندگیم رشد کنه ، خواهرِ همسرمم زنه و میتونه کار کنه و از چندین خوشی بگذره تا راحت تر باشه 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

[QUOTE=400549514]ببین پدر و مادر همسر‌من واقعا خوبن . هیچ مشکلی هم باهم نداریم . خودمم خواهرشوهر نمیشم هیچوقت  ...[/QUOTE

همیشه دنیا رو قاعده خواسته‌های ما نمی‌چرخه گاهی ممکنه انقدر شرایط سخت و پیچیده باشه بیماری باشه دوری باشه که نتونی از پس نیازهات بر بیای

یه وقتایی مجبوری که رو به یه عده بزنی تا کمکت بکنن 

اگه قراره که بحث بحثه درآمد و پیشرفت زندگی باشه پس اون خانم هم حقی نداره تا هزینه‌ای برای پدر و مادرش بکنه

از طرفی یه تومن به جایی از زندگی بر نمی‌خوره با اون حجم درآمد