2777
2789
عنوان

التهاب کیست سینه

105 بازدید | 17 پست

چند روز پیش رفتم سونوی سینه ..درد داشتم که رفتم توی سونو مشخص شد دو تا از کیست ها خونریزی کردن و التهاب دارن که دردش میزد زیر بغلم ..بعد خواستم از متخصص پستان وقت بگیرم برای ۳ماه دیگه وقت دادن رفتم متخصص زنان فقط ی انتی بیوتیک داد 

میخواستم بدونم کسی بوده تجربه منو داشته باشه ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم حدود یک ماه میشه دارم میرم باشگاه شاید از اونه

اره شاید 

دمر نخوابید . ورزشایی هم که به سینه فشار میاره انجام ندید .

حتما چیز خاصی نبوده که دکتر فقط آنتی بیوتیک داده 

نگران نباشید عزیزم . ان شاءالله با همین دارو خوب بشه

اره شاید دمر نخوابید . ورزشایی هم که به سینه فشار میاره انجام ندید .حتما چیز خاصی نبوده که دکتر فقط ...

ببخشید می پرسم زیر ... کنار قلب رو فشار میدم درد میگیره . نکنه چیزی باشه

دکترم رفته فایده نداشته . میگن معدست . اما با دارو خوب نشده 

ترو خدا میدونین بگین 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

همون کیست سینتون نیست ؟شاید همونجاس

وای خد‌ا ... میترسم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نه عزیز دلم نترس کیست رو که خیلی از خانوما دارن.

آره اما من چون حرفامو و دردامو خودم میدونم ... میترسم 

کاش میشد آدم درک میشد . یکی درست میشنیدش . منظورم مادر هست

آره اما من چون حرفامو و دردامو خودم میدونم ... میترسم کاش میشد آدم درک میشد . یکی درست میشنیدش . منظ ...

میفهمم چی میگی . ولی تجربه به من ثابت کرده که حتی از مادر هم توقع درک شدن نمیشه داشت. اونا دغدغه های مارو شاید درک نمیکنن. حال ما رو نمیدونن . شاید طبیعی هم باشه . به مادرت به چشم یه آدم نزدیک و عزیز نگاه کن فقط . تا می‌تونی بهش محبت کن که یه روزی پشیمون نشی . اما توقع محبت دیدن ازش و درک شدن از طرفش رو بیخیال شو . 

فکر کن خدا یه کسی رو کنارت گذاشته که باید با محبت و احترام خودت ازش نگهداری کنی .اصلا فک کن تو مادر اونی ، نه اون مادر تو . 

بخاطر درک نشدن فرصت بغل کردنشو از خودت نگیری یوقت. 

همیشه نمیشه به مادر تکیه کرد و مشکلاتو به کمکش حل کرد. از خدا کمک بخواه عزیزم . حتما بهت قدرتشو میده ، راه حلشم نشون میده ان شاءالله.   

میفهمم چی میگی . ولی تجربه به من ثابت کرده که حتی از مادر هم توقع درک شدن نمیشه داشت. اونا دغدغه های ...

به حرفاش گوش میدم چون دوست ندارم حرفی بشنوم ... اما باعث حال الان من اونه ، خواستم برم مایی برا مدرسه مشاوره بدم و اصلا هم به پولش فکر نکردم . به مدیر اینجایی که کار می کنم گفتم میخوام برم مدرسه . گفت نه ، مگه دو ساعت آخر هفته ‌... خب اونا هم قبول نکردن ... خواستم پیشرفت کنم ‌، اگر مامانم قدرت رو بهم یاد داده بود  جدی بودم و حرفمو جدی می گفتم می رفتم . حیف شد . به مامانم در حد کم خودم محبت دارم اما قبول کنیم ... آدم یه جایی آرامش و محبت و امید میخواد و وقتی اینا رو کسی بهت نده تو هم سخت میشی و میگی با خدا و خودت باش . توقع محبت نداشته باش . هر چند دوست داری یکی داستی بتونی حرفاتو بگی و درکت کنه نه به دردات اضافه کنه 

به حرفاش گوش میدم چون دوست ندارم حرفی بشنوم ... اما باعث حال الان من اونه ، خواستم برم مایی برا مدرس ...

از یه جایی شروع کن . دیر نشده هنوز . میدونم سخته . منم مثل شما بودم و هستم. ولی الان یکم رو خودم کار کردم . محبت دیدن خیلی مهمه ولی باید سعی کنیم اگه محبت ندیدیم هم کارمون لنگ نمونه. منم مثل شما سختمه حرفمو بزنم و حقمو بگیرم. ولی یکم تمرین کردم. مثلا سعی میکنم با احترام حرفمو بزنم. بعضی وقتا از دیگران میپرسم که فلانی داره زور میگه یا اذیتم میکنه یا بهم فشار میاره چجوری جواب بدم . چجوری کاری کنم که دیگه منو مظلوم گیر نیاره. به یه نتیجه ای میرسم و همونو میگم و جوابم میده . 

سعی کن جوابایی بدی که کسی نتونی از توش بی احترامی بکشه بیرون.  یجوری که اگه برا کسی تعریف کرد جریانو،  اون طرف بگه خب راس میگه ، حرف بدی نزده که!

اگه بیخودی کسی ناراحت شد دیگه مهم نیس. تو بازم با احترام و لبخند رفتار کن . اگه یه روز گفت اون روز ازت ناراحت شدم بگو چرا عزیزم ؟ حرف بدی نزدم به شما . گفتم فلان و فلان . ناراحتی نداره . با قاطعیت بگو که فکر نکنن اون روز از سر عصبانیت یا هیجان حرف زده بودی. بدونن که این نظر واقعیته.

نشون بده هویت و شخصیت داری . نشون بده که مستقلی تا نتونن بهت زور بگن. 

با خنده ، با عزیزم گفتن ، جمله تو بچین و بگو.

ببین نمیگم ادا دربیار ، ولی از بعضی فیلما و سریالا ، میشه الگو گرفت.

ببین اونا چجوری جسارت و احترام رو با هم به خرج میدن. ایده بگیر .

ببخشید طولانی شد گلم. اینا چیزایی بود که خودمم سعی میکنم باهاش تمرین کنم.