جوونایی که اول ازدواج هیچی ندارن تا اخر عمرشونم ممکنه به چیزایی مثل خونه نرسن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
یادش بخیر برای خاهرام ما بالا شهر مینشستیم بعد شوهراشون حالا میگه به شوخی میگفتن ولی خب به هر حال میگفتن ما فکر میکردیم چون بالاشهر نشستین خیلی پولدارین! در صورتی که میدونستن پدر من کارگره اونجا رو هم از عمم اجاره کرده بودیم اجاره که چه عرض کنم فقط قبضا که مشترک بود رو ما سهم بیشتری میدادیم همین
ولی دنبال سرمایه دختر نباید باشن مثلا از تو میپرسیدن طبقه بالا رو ساختین مگه پسرشون میخواست دوماد سرخونه شه بیاد طبقه بالای خونه پدر زن و مادر زنش زندگی کنه؟
ولی از پسر بپرسن اشکال نداره چون مرد باید خرج زندگی بده
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏