2777
2789
عنوان

بیخود نیست طلاق انقدر زیاد شد

218 بازدید | 16 پست

انقدر که مردم ظاهر بین شدن 

این رو هم تو ازدواج خودم کامل درک کردم هم تو ازدواج داداشم که الان داریم میریم خاستگاری  

برای خودم که هر وقت میومدن میپرسیدن طبقه بالا رو ساختین؟

برای داداشم میریم اولین سوال این هست که چقدر سرمایه دار؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان تورم زیاده و بیشترم میشه 

جوونایی که اول ازدواج هیچی ندارن تا اخر عمرشونم ممکنه به چیزایی مثل خونه نرسن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

خودتم ظاهر بین نباشی، بقیه هستن. همینشم زجر اوره. حالا مهم نیست تحصیلکرده ای اخلاق داری نداری... فقط ...

دقیقا ما یک همسایه داشتیم پسرش هر شب دختر می‌آورد  چون واحد بعلی ما بودن دخترا همش اشتباه زنگ خونه مارو میزدن 

ولی پولدار بودن ما می‌گفتیم کدوم بدبختی زن این بشه دقیقا همون براحتی ازدواج کرد 

یادش بخیر برای خاهرام ما بالا شهر مینشستیم بعد شوهراشون حالا میگه به شوخی میگفتن ولی خب به هر حال میگفتن ما فکر میکردیم چون بالاشهر نشستین خیلی پولدارین! در صورتی که میدونستن پدر من کارگره اونجا رو هم از عمم اجاره کرده بودیم اجاره که چه عرض کنم فقط قبضا که مشترک بود رو ما سهم بیشتری میدادیم همین 

آره، برا پسرا فقط قیافه و هیکل مهم شده برا دخترا هم پول و سرمایه البته همه دخترا و پسرا همچین فکری ن ...

برای پسرا 

پدرزن پولدار روهم لحاظ کن در کنار زیبایی قیافه و هیکل دختر🥲

ولی دنبال سرمایه دختر نباید باشن مثلا از تو میپرسیدن طبقه بالا رو ساختین مگه پسرشون میخواست دوماد سرخونه شه بیاد طبقه بالای خونه پدر زن و مادر زنش زندگی کنه؟ 

ولی از پسر بپرسن اشکال نداره چون مرد باید خرج زندگی بده 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اتفاقا کار خوبی میکنن اولین ملاک برای ازدواج پوله .دور از جون شما غلط کرده هرکی گفته پول خوشبختی نمی ...

اولین ملاک ازدواج انسانیت اگر اون نباشه تو پول غلت هم بزنی فایده ندار 

پول هم به اندازه ای که زندگی بچرخ لازم 

ولی دنبال سرمایه دختر نباید باشن مثلا از تو میپرسیدن طبقه بالا رو ساختین مگه پسرشون میخواست دوماد سر ...

اره از پسر هم اشکال ندار ولی نه اینکه جلسه اول فقط یک ساعت سوال مالی بپرسن  

قبول دارم بالاخره پسر باید خرج زن و بچه بده