متااهل مدیر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 عنوان کمک لطفا بیبی چک | مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 38 پست بچه ها من امروز موعدمه و پری نشدم بیبی چک گذاشتم دودقیقه وایسادم دوخط نشد ولش کردم الان بعد دوساعت دوخط شده بنظرتون حاملم؟کسی بوده مثه من بیبیش با تاخیر مثبت بشه و حامله بوده باشه ؟ خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘 1397/01/31 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نودوچهار عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1575 خانومی انشالله بارداریولی امضات چیه؟؟؟؟یعنی میشه منم این ماه دوخط بی بی رو ببینم خدایا؟؟؟ پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم.
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 خانومی انشالله بارداری ولی امضات چیه؟؟؟؟ یعنی میشه منم این ماه دوخط بی بی رو ببینم خدایا؟؟؟ انشالللله انشالله شمام همین ماه دوخط میشه امضام قانون جذبه خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
نودوچهار عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 1575 انشالللله انشالله شمام همین ماه دوخط میشه امضام قانون جذبه آفرررررریییییین به قانون جذبتچندماه اقدام بودی؟ پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم.
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 سلامدوست عزیز کارشناس مامایی هستم یک کانال داریم که میتونید از اون طریق سوالات ومشکلاتتون رو بگ ... خانومی چشم میام کانالتون فقد میشه شمام نظرتو بگی خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 آفرررررریییییین به قانون جذبت چندماه اقدام بودی؟ من 7 ساله ازدواج کردم اما 8 ماه اقدام برای بچه داشتیم خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 ببین تاوقتی ک هورمون اچ سی جی تو بدن نباشه بی بی مثبت نمیشه حتی بعداز پنج ساعتم ک بگذره درضمن توبعد ... اخه همین جا الان ینفر گفت تا 6 دقیقه معتبره و بعدش کاذبه حودمم میگم پس چرا اونکه دیروز گذاشتم هنوزم یه خطه خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 مال منم اینطور شد،باردارم الان کتونی جونم توهم موعدت نشده بود اینجور شد؟ خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
متااهل مدیر استارتر عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3322 درسته مثبته حالا دوست داری باشی؟؟ اره بابا ارزومه باشم همش میترسم نباشم اما شدیدا حسه پریودی دارم خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
کتونی عضویت: 1396/05/11 تعداد پست: 3820 کتونی جونم توهم موعدت نشده بود اینجور شد؟ مال من روز موعدم اینطور بود گلم خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍 یکتا و رستا 😙😙😙