2777
2789
عنوان

برای شیمی مبتکران آیا خوبه

41 بازدید | 7 پست

مشاور گفت برای شیمی بگیرم اکثر بچه ها هم میگن مبتکران عالیه

آیا میشه مسائل شیمی رو باهاش خوب یاد گرفت؟!مخصوصا استوکیومتری رو

برای ریاضی ضعیف مهروماه چطوره؟!

نه از نهرو ماه خوشم نیومد نه مبتکران به درد میخورد

اون موقع فقط گاج و خیلی سبز

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بالاخره ۲۸اذر۴۰۴ ساعت ۵:۲۰دقیقه صبح بیبی چکم مثبت شد😍خوش اومدی قلب مامان🤭😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبتکران خیلی طولانیه و تو تست درسنامه میده کلا همش گیج میشی با این کتاب🗿💔

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

چرا پس این همه طرفدار داره

چرت و پرت میگن حاضرم قسم بخورم که کل کتاب رو نتونستن کامل تموم کنن  ، فقط الکی وقتتو هدر میدی

در عوض باید فیلم ببینی برا تست یه منبع خوب پیدا کنی

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

چرت و پرت میگن حاضرم قسم بخورم که کل کتاب رو نتونستن کامل تموم کنن ، فقط الکی وقتتو هدر میدیدر عوض ...

فیلم که پارسا فراهانی نگاه میکنم ولی برای تست کتاب میخواستم همه میگن مبتکران یعنی آنقدر گفتن دوست دارم ببینم چیه این مبتکران

فیلم که پارسا فراهانی نگاه میکنم ولی برای تست کتاب میخواستم همه میگن مبتکران یعنی آنقدر گفتن دوست دا ...

اول پی دی افشو دانلود کن ببین خوشت میاد یا نه