2777
2789
عنوان

عمم اصلاً به من احترام نمی‌ذاره

190 بازدید | 15 پست

مثلاً اگه مهمونی دعوت کنه به بابام و مامانم و برادرم میگه صلاً منو دعوت نمی‌کنه من و داداشم مجردیم 

مثلاً چندمین سالگرد مادربزرگمه ی‌خوان برن سر مزار پدر مادرمو جدا دعوت می‌کنن داداشمم جلو دعوت می‌کنن ولی اصلاً به من نمیگه 

انگار منو داری اینجا استثنا می‌کنه که نرم

توی احوالپرسیا برادرم بغل می‌کنه بوس می‌کنه اصلاً به من محل نمی ذاره

دلیلشم دانشگاهیه که درس می‌خونم

در حالی که هم از لحاظ تحصیلی هم از لحاظ توانمندی هم از لحاظ شاغلی من خیلی بهترم 

انگار من به چشمش نمیام 

این تحقیر خیلی وقت اذیتم می‌کنه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

بیخیال تو هم محل نذار نیازی نداری ب محبت اون

🕊-«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»-                     ‌       ‌صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است...🌿🫧 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال تو هم محل نذار نیازی نداری ب محبت اون

این خیلی ناراحتم می‌کنه که ن برای خودم کسی‌ام ولی توی اینا اینقدر تحقیر می‌شم ه احساس پوچی می‌کنم

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
به درکمهمه مگه؟

ببین مثلاً توی عروسی‌ها یا جاهایی که همدیگرو می‌بینیم یه نگاه از بالا به پایینی دارند و شخصیت منو انگار پایین میارن این عزت نفس منو واقعاً خدشه‌دار کرده

عمت عقلش کار نمیکنه وگرنه ب همون بابات یا مامانت ک تنها میگفت کافی بود....

برادرت هم شاید پسردوسته و باهاش راحته و فکر میکنه چون پسره اگه بهش نگه اصلا نمیاد ...

شماهم اگه میدونی اذیتی نرو  اگه مطمئنی حسادت دارن دوری و دوستی بهترین کاره ولی من فکر میکنم منظور بدی نداره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

میخواد شخصیتتو له کنه ولی موذیانه 

توام یجوری رفتار کن برات مهم نیست بجای اینکه اون تورو حرص بده و به هدفش برسه تو حرصش بده

نزار به هدفش برسه 

احتمالا از این زنای حسود و زنستیزم هست 

ببین مثلاً توی عروسی‌ها یا جاهایی که همدیگرو می‌بینیم یه نگاه از بالا به پایینی دارند و شخصیت منو ان ...

خب هدفشونم همینه یدفه میبینی سالهای سال عده ایی شخصیتتو له کردن شانتو پایین اوردن 

توام عین خودشون نگاشون کن و اگه مدتی مهربون شدن گولشونو نخور 

ادمایی که این رفتارارو دارن دشمنن خودتو گول نزن ازشون بازی نخور

ببین مثلاً توی عروسی‌ها یا جاهایی که همدیگرو می‌بینیم یه نگاه از بالا به پایینی دارند و شخصیت منو ان ...

میدونم خیلی سخته ولی جاره ای نیست

توهم باهاشون همونطور رفتار کن

دعوتت نکردن هم نرو

فکر نمیکنی بهت حسودی میکنه؟هرجا اون بود تو نرو رفتی ام جلو بیوفت تو مجلس نزار همون اولش اون بخدا بی ...

اتفاقا با این ادما تو رقابت نرید نقششون همینه با بقیه بازی کنن 

بهترین کار بی محلی 

و‌هیجی ازخودتون بهشون نگید هیچی نزارید بفهمن و یجورایی که تابلو نباشه کم محلی 

ای میسوزن

اتفاقا چون  از هر لحاظ بهتری. نمیتونه موفقیتتو ببینه مجبورا بی محلی میکنه به عبارتی می سوزه 😂😂😂😂

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

عزیزم ببخشید اگه با صراحت مینویسم ؛ اما بنظرم روی عزت نفست کار کن چون مشکل عمه شما نیست  امثال عمه تون ممکن زیاد به پستتون بخوره ولی شما اگه خودتو باور کنی و ازبابت خودت مطمئن باشی دیگه اصلا برات مهم نیست برخورد اونا چجوره.قطعا عمه تون یا خیلی ازنزدیکانتون مغرضانه وبه دلیلی این رفتار و میکنند ولی جسارتا گاهی مسئله ازسمت خودماست و متوجه نیستیم؛ مثلا رفتار شما اون حس و بهشون میده که شما خودتون و میگیرید و صمیمی نیستید برای فهمیدن دلیل رفتارشون خودتون وجای اون فرد بگذارید و ببینید اگه شما با کسی شبیه خودتون برخورد میکردید چه رفتاری داشتید.اینایی که نوشتم فقط نظر دوستانه بود برای کمک بهتون .امیدوارم باعث ناراحتی نشه عزیزم❤️