2789
عنوان

هوای مشهد

302 بازدید | 28 پست

سلام دوستان،به امید خدا میخوایم بریم مشهد بچه کوچیک هم دارم،منتها نمیدونم هوا چجوریه برای لباس اینا،میشه دوستانی که مشهد هستن بگن؟ممنونتون میشم ،فکر میکنم شبش که خیلی سرده حیاط حرم ،درسته؟روز چطور؟هواشناسی زده این چند روزه افتابی

شبا خیلی سرده واسه خودتون هم لباس گرم بردارید

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو گوگل زدم ،ولی گفتم از شماهام بپرسم مطمئن شم دیگه،دو به شک بودم که وسیله هام زیاد نشه،

ممنون از همتون حالا دیگه خیالم راحت شد،

خوشبحالتون که همسایه امام رضا هستین  

عزیزم من مشهدم 

خوش میای التماس دعا 

شباش خیلی سرده بصورتی که دندونات ب هم میخوره کاپشن اینا بردار مخصوصا اگ بچه کوچیک داری

ظهرا خوبه هوا عصرا باز خیلی سرد میشه

به امید ارزو های قشنگمممم

تو گوگل زدم ،ولی گفتم از شماهام بپرسم مطمئن شم دیگه،دو به شک بودم که وسیله هام زیاد نشه،ممنون از همت ...

ان شاءالله سفر خوبی داشته باشید و حاجت روا برگردید 

التماس دعا دارم اگر می تونید برای شفای پدر منم دعا کنید 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده