2777
2789
عنوان

هوای مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 28 پست
ان شاءالله سفر خوبی داشته باشید و حاجت روا برگردید التماس دعا دارم اگر می تونید برای شفای پدر منم دع ...

مممنونتم عزیزم،انشالله الهی امین

حتما،انشالله امام رضا همه مریضارو شفا بده همچنین پدر شما رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن دعای یه نفر دیگه برای آدم میگیره من خودم بهش اعتقاد دارم،از خدای بزرگ و امام رضا میخوام حاجت همتون بر آورده بشه،دلهامون  شاد و تن خودتون و عزیزانتون سلامت

منم محتاج به دعای شمام

ممنونتونم 

من این موقع ها رفتم مشهد.. هواش سرده و باد میاد...برای شفای همسر منم دعا کن لطفا...سفرتون بی‌خطر عزی ...

همیشه این موقع بارون بود مشهد ولی امسال خشک خشکه برای اومدن بارونم دعا کنین لطفا

داداشی.

عزیزم میشه دعا کنی منم عید برم مشهد؟😔ممنونم

من به دلیل مشکلات مالی زیاد و برآورده کردن نیازهای بچهام، ختم قرآن به نیت حوائج و هدیه به اموات و چله های مختلف رو انجام میدم. باهرمبلغی که در توان شماباشه🙏

نایب زیارت شما هستیم مشهد

فدای مهربونیت رفتی حرم از ته دلت دعاکن خیلی نیاز دارم❤️❤️❤️

من به دلیل مشکلات مالی زیاد و برآورده کردن نیازهای بچهام، ختم قرآن به نیت حوائج و هدیه به اموات و چله های مختلف رو انجام میدم. باهرمبلغی که در توان شماباشه🙏

چشم حتما

❤️❤️❤️❤️