pariarshiya مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3192 عنوان تب بچه 20 ماهه 134 بازدید | 25 پست بلند شدم سر بزنم به بچه هام میبینم کوچیکه داغه شربت دادم نمیدونم چقدر خورد چقدر بالا دادتبش با دست خیلی زیاده اما تب سنج 37.7 نشون میده بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘 1404/08/15 | 03:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariarshiya مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3192 با اون دخترم مقایسه میکنم هم خیلی داغه نمیدونم تب سمجم خراب شده بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50516 پیاز حلقه کن بمال کف پاش تب رو قشنگ پایین میاره بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
pariarshiya مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3192 توروخدا کسی هست جواب بده بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
pariarshiya مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3192 پیاز حلقه کن بمال کف پاش تب رو قشنگ پایین میاره باشه میگم لختش کردم اشکال نداره بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
گلی_در_خانه_پدری عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 1521 اوخی عزیزم. کهنه نم دار بزار روی پیشونیش. پاهاشو بذار توی تشت ابزنگ بزن اورژانس بپرس
pariarshiya مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3192 اینکه دست پاچم چون تنهام اینجا هم اخر هفته فقط دکتر اورژانسش هست بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 50516 باشه میگم لختش کردم اشکال نداره نه عیب که نداره فقط حواست باشه سرما نخوره بدتر بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
pariarshiya مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3192 دوبرابر وزنش پاراکید بدا، شیاف بزار پاشویه کن دادم بهش زبونشو میذاره ته حلقش و قورت نمیده تقریبا 4 یا 5 تا قطره چکون دادم نمیدونم ذقیقا چقدرشو داده پایین چقدرشو ریخت بیرون خیلی بد قلقه بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
بورانی_اسفناج عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 12502 تب خیلی خطرناکه مخصوصا تو این سن،همین الان بلند شو یه لگن آب ولرم درست بکن با پارچه بمال اروم اروم به کف پاهاش و پیشونیش اب سرد نزنیا ولرم باشه حتما قطره پاراکید هم بده
pariarshiya مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3192 نه عیب که نداره فقط حواست باشه سرما نخوره بدتر خیلی بدقلقه نمیذاره حتی تب سنج بذارم بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
pariarshiya مدیر استارتر عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3192 تب خیلی خطرناکه مخصوصا تو این سن،همین الان بلند شو یه لگن آب ولرم درست بکن با پارچه بمال اروم اروم ب ... همینکارو دارم میکنمفقط جیغ میزنه بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
ررستگاری عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 10010 با اون دخترم مقایسه میکنم هم خیلی داغه نمیدونم تب سمجم خراب شده رو سرش دستمال نم دار نزار از پا پاشویه کن اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏
ثمییییییین عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4469 لباسشو کم کن اما اگه هوا سرده لخت نکن ک لرز نکنه اگه بالااورده میتونی شیاف بذاری زیر بغل و کشاله رون و گردن و مچ دست و پشت زانو دستمال با اب ولرم خیس کن بزار خیلی تاثیر داره تو کاهش تب مخصوصا زیر بغل و کشاله رون تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵