2777
2789
عنوان

تب بچه 20 ماهه

134 بازدید | 25 پست

بلند شدم سر بزنم به بچه هام میبینم کوچیکه داغه شربت دادم نمیدونم چقدر خورد چقدر بالا داد

تبش با دست خیلی زیاده اما تب سنج 37.7 نشون میده

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیاز حلقه کن بمال کف پاش تب رو قشنگ پایین میاره

باشه میگم لختش کردم اشکال نداره

بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
باشه میگم لختش کردم اشکال نداره

نه عیب که نداره فقط حواست باشه سرما نخوره بدتر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دوبرابر وزنش پاراکید بدا، شیاف بزار پاشویه کن

دادم بهش زبونشو میذاره ته حلقش و قورت نمیده تقریبا 4 یا 5 تا قطره چکون دادم نمیدونم ذقیقا چقدرشو داده پایین چقدرشو ریخت بیرون خیلی بد قلقه

نه عیب که نداره فقط حواست باشه سرما نخوره بدتر

خیلی بدقلقه نمیذاره حتی تب سنج بذارم

تب خیلی خطرناکه مخصوصا تو این سن،همین الان بلند شو یه لگن آب ولرم درست بکن با پارچه بمال اروم اروم ب ...

همینکارو دارم میکنم

فقط جیغ میزنه

لباسشو کم کن اما اگه هوا سرده لخت نکن ک لرز نکنه 

اگه بالااورده میتونی شیاف بذاری 

زیر بغل و کشاله رون  و گردن و مچ دست و پشت زانو دستمال با اب ولرم خیس کن بزار خیلی تاثیر داره تو کاهش تب 

مخصوصا زیر بغل و کشاله رون 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵