هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 عنوان هدف این مرد چی میتونه باشه 116 بازدید | 6 پست اولش تاکید کنم دوتا متاهلیم من اهل ارایش لباسای انچنانی نیستم معمولی میکردم خیلییی سزحال یاشم اره بهترین تیپمو میزنم خلاصه ک این اقا فامیلای دورمونه یروز منو دید با پالتو موهای بلوند ک ریخته یود دورم از اونروز ب ی بهونه اومد پیامم داد بی محلی کردم استوریامو دونه دونه لایک میکرد حالا هروقت میبینمش بی محلی میکنم تااینکه اونروز از یجا دیدمش طبق معمول بی محبی کردم رومو برگردوندم مشغول کارم شدم بچم رفته بود چون فامیل بودیم پیشش ی باکس کادو و چن مدل شکلات دستش بوده ب بچم میگا قشنگه؟ میخام بیرم برا زنم ! رفتارش عجیب غریب نی؟ این اقا همش تامنو میبینه منتظره ک بامن حرف بزنه یا رودرو شه باهام 1404/08/15 | 02:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 2633 ایشون هوله عزیزم اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)
heshi1 عضویت: 1404/07/21 تعداد پست: 684 چون هر دو متاهل هستید، بعید میدونم نیت خاصی داشته باشه. شاید شما بیش از حد حساس شدی؟؟؟
هدیه۲۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 7425 چون هر دو متاهل هستید، بعید میدونم نیت خاصی داشته باشه. شاید شما بیش از حد حساس شدی؟؟؟ نه نشدم حتی اطرافیانمم فهمیدن
heshi1 عضویت: 1404/07/21 تعداد پست: 684 نه نشدم حتی اطرافیانمم فهمیدن آخه با ۱۴ سال اختلاف سن، هر دو متاهل!!!!!!!یعنی جوری رفتار میکنه که اطرافیانت حس کردن قصد و نظری به شما داره؟؟اگه اینطور باشه، پس زن خودش و شوهر شما هم بایو متوجه حرکاتش شده باشن. عکسالعملشون چیه؟؟