2789
اصن من هر وقتی شما رو میبینم ناخودآگاه یاد اون جوجه میفتم🥺😂 چشمم شور نیست هر بارم میگم خدا حفظش کن ...

دورت بگردمممممم ک اتقد مهربونی عزیزمممم 

قربونت برم اتفاقا خیلییی خوشحال میشممم ک دلا رو یادته 😂عکسشو دیدی؟ ک یادت مونده؟ وای چ باحال 

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

مامان دلا خانوم؟ همیشه فک میکردم اسی مجرده😅😅

نه پروفایل‌شون که گویای همه چیز هست

بله یه دختری دارن به قول همون آهنگ معروف که شاه نداره صورتی داره ماه نداره🥺😍

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکاشکی خودکشی حلال بود

اااع منفی ممنوع ممنوع

پدر و مادر چی؟ نمیتونه دلیل بشه ک ب مرگ فک نکنید

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

دورت بگردمممممم ک اتقد مهربونی عزیزمممم قربونت برم اتفاقا خیلییی خوشحال میشممم ک دلا رو یادته 😂عکسش ...

الهی براتون نگه‌دارش باشه💕

بله من با کاربری ترپیتامین‌م توی تایپک عکسش بودم

اینقدر قند بود توی ذهنم موند

هر چند من خودم علاقه‌ی خاصی به نی‌نی‌یا دارم

البته نی‌نی‌یای مردم و گرنه خودم حوصله بچه‌داری ندارم😂😂

مامان دلا خانوم؟ همیشه فک میکردم اسی مجرده😅😅

واااای 🤣🤣🤣🤣🤣چراااا ازبس جفنگم🤣🤣🤣🤣

ب همسرم‌گفتم بفروشمت ب کراشت ناراحت شد گفتم ناراحت نشو میزارمت دیوار مجانی و گفت میدم بری وای میخواس بکشتم🤣🤣🤣

اااع منفی ممنوع ممنوعپدر و مادر چی؟ نمیتونه دلیل بشه ک ب مرگ فک نکنید

من بخاطر خودخواهی اونا اومدم تو این خراب شده و گرنه چه لزومی داره وقتی فقیری بیای بچه دار بشی تا اونم زجر بکشه 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

نه پروفایل‌شون که گویای همه چیز هستبله یه دختری دارن به قول همون آهنگ معروف که شاه نداره صورتی داره ...

ای فداااااات شممم قشنگمممم ک انقد خوبی تووو🥹🥹🥹

الهی براتون نگه‌دارش باشه💕بله من با کاربری ترپیتامین‌م توی تایپک عکسش بودماینقدر قند بود توی ذهنم م ...

واااای مگه تعلیق شدییییی؟🫨🫨🫨کی باعث شد؟؟؟ 

واااای مگه تعلیق شدییییی؟🫨🫨🫨کی باعث شد؟؟؟

نه نشدم

خودم درخواست تعلیق سه‌ماهه داده بودم

باز دلتنگ شدم

با این زاپاسش برگشتم

نی‌نی‌سایت دیگه بخشی از هویت ما شده😂

من بخاطر خودخواهی اونا اومدم تو این خراب شده و گرنه چه لزومی داره وقتی فقیری بیای بچه دار بشی تا اون ...

ای باباااااا 

چقد ناراحت کنندس😔😔اما خبب نمیشه کاریش کرد دیگه شده 

لدفا سعی کن خودت زندگیتو بهتر کنی سختههه خیلییی اما همه همینن فقط یکی کمتر یکی بیشتر سختی میکشه مهم اینه از پسش بربیایم