2789
واااای 🤣🤣🤣🤣🤣چراااا ازبس جفنگم🤣🤣🤣🤣ب همسرم‌گفتم بفروشمت ب کراشت ناراحت شد گفتم ناراحت نشو میز ...

واییی

یاد اون آگهی معروف دیوار افتادم

خانومه همسرشو گذاشته بود دیوار

میگفت رایگان رایگان

فقط بیاید ببریدش😂😂😂😂 تازه میگفت آشپزی هم بلده به چند زبان هم مسلطه

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه نشدمخودم درخواست تعلیق سه‌ماهه داده بودمباز دلتنگ شدمبا این زاپاسش برگشتمنی‌نی‌سایت دیگه بخشی از ...

اخخخ اررره بخدااا اینجا ادم معتاد میشه من قبلا کم میومدم جدیدا زود میام 

دوستام توی روبیکا جررررم دادن گفتن خودتو چص کردی نمیای🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

ای باباااااا چقد ناراحت کنندس😔😔اما خبب نمیشه کاریش کرد دیگه شده لدفا سعی کن خودت زندگیتو بهتر کنی ...

میدونید یعنی ۷ نفر آدم تو یه خونه ۷۰ متری یعنی چی ؟

میدونید یعنی ۴ تا دختر بدون اتاق شخصی یعنی چی ؟

میدونید ۷ نفر آدم بدون یه سفر رفتن یعنی چی ؟

میدونید حسرت دوچرخه داشتن یعنی چی ؟

میدونید حسرت یه خونه بزرگ چیه

بخاطر همین من ازدواج نکردم 

چون نمیخوام حسرت و بدبختی که کشیدم رو بچه هام بکشن

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

اخخخ اررره بخدااا اینجا ادم معتاد میشه من قبلا کم میومدم جدیدا زود میام دوستام توی روبیکا جررررم داد ...

عین معتادا که ژ ژ میکنن

از فردا میگیم

ما ژیگه ژایت نمیایم😂😂😂😂

واییییاد اون آگهی معروف دیوار افتادمخانومه همسرشو گذاشته بود دیوارمیگفت رایگان رایگانفقط بیاید ببرید ...

واااای منم بزارمشششش 🤣🤣🤣🤣میگه اون روز زنه هی میچسبید بهم هی کشیدم کنار میگفت باز اومد میگه اخر رک گفتم خانوم با فاصله باهام حرف بزن میگم تو چقد خررری کودن بگو بیاد بپیچمت بدم ببرتت 😂😂الان رفته کما ناراحت شده بعد لامصب نمیدونم چرا جذب نمیشع کراشاش همه داف بودن 🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

واااای منم بزارمشششش 🤣🤣🤣🤣میگه اون روز زنه هی میچسبید بهم هی کشیدم کنار میگفت باز اومد میگه اخر ر ...

زن تو دیگه کی هستی😂😂😂

دلت بدجور از طفلی پره

حالا من بودم قهر میکردم میگفتم خانومه نزدیکت شد☹😂

میدونید یعنی ۷ نفر آدم تو یه خونه ۷۰ متری یعنی چی ؟میدونید یعنی ۴ تا دختر بدون اتاق شخصی یعنی چی ؟می ...

ای وااای چقدددد غم چقد سختییی 

گاهی وقتا میگیم تحمل کنید اما واقعا هیچوقت نمیتونیم بحای طرفمون زندگی کنیم 

حق دارید اما تهش ارزو نباید مرگ باشه باید نجات باشه

عین معتادا که ژ ژ میکنناز فردا میگیمما ژیگه ژایت نمیایم😂😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واااای

زن تو دیگه کی هستی😂😂😂دلت بدجور از طفلی پرهحالا من بودم قهر میکردم میگفتم خانومه نزدیکت شد☹😂

بیچاره کاریم نکرده هااا 🤣🤣🤣

نباباااا دیگع خیلی وقته حساس نیستم اوایل بودماااا جر میدادم همرو در حد سگگگ ولی الان نه😂هرچند بدمم نمیره که

الان میگه برو توی سایتتون بگو من شوهر نکردم ی خر پیداکردم همه حوره خرمههه🤣🤣🤣🤣

بیچاره کاریم نکرده هااا 🤣🤣🤣نباباااا دیگع خیلی وقته حساس نیستم اوایل بودماااا جر میدادم همرو در حد ...

اوایل رابطه عادیه

بعدها که ذات آدم مشخص میشه میفهمی انتخابت چقدر درست بوده و همه‌جوره ازش مطمئنی

برای همینه و قطعا مرد درست هم خانوم ماه و بچه خودشو با کس دیگه عوض نمیکنه

😂😂😂باور کن بدجوری دلش ازت بپره آقا اذیتش نکن

اوایل رابطه عادیهبعدها که ذات آدم مشخص میشه میفهمی انتخابت چقدر درست بوده و همه‌جوره ازش مطمئنیبرای ...

درسته واقعا🥰🥰🥰

😂😂😂😂😂چشم اذیتش نمیکنم