2777
2789
عنوان

اومدم خونه خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 22 پست
نمیدونم عزیزم ولی اینکه گفته باشوهرت برو درست بوده حرفش

خب شوهرم نمیاد میگه باید دعوت کنه در صورتی ک تو فامیلامون هرکی خونه میگیره یا میسازه بدون دعوت میرن خونش یه کادویی هم بهش میدن برای تبریک 

اصلا جلوه خوبی نداری که دعوت کنه بهترین کارو کردی اصلا به حرف جاری جون گوش نده که فتنه به پا میکنه

خودش قهره هنوز نشسته بود ب من میگفت نرو اون باید تا فردا میزد بهت و اینا بعد من اومدم دیگ نمیدونم حس کوچیکی دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه هم نمیرفتی همش خودخوری میکردی و از طرفی باعث تنش میشد شما خانمی کردین رفتی ‌

🥲نمیدونم حس میکنم اشتباه کردم 

میگم از ی طرف یکی از بچها گفت شوهرت لابد از خانوادش یچی میدونسته ک گفته نرو

از طرفی جاریم الان میگ چقد دوروعه

من بودم نمیرفتم 

مگر اول آشتی میکردیم .رسمی دعوتمون میکرد . اونم با همسرم میرفتم و سریع هم برمیگشتم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من بودم نمیرفتم مگر اول آشتی میکردیم .رسمی دعوتمون میکرد . اونم با همسرم میرفتم و سریع هم برمیگشتم

آشتی کرده بودیم خیلی وقته

منتها خب اونم میگفت من دعوت کنم فک میکنن بخاطر کادوعه 

هوف عجبا پشیمون شدم بخدا 

هرکی یچی میگه 

حس سبکی دارم

آشتی کرده بودیم خیلی وقتهمنتها خب اونم میگفت من دعوت کنم فک میکنن بخاطر کادوعه هوف عجبا پشیمون شدم ب ...

دیگه رفتی و تموم شده

از این به بعد سنگین رنگین بشین دعوتت کنن 

با همسرت برو و بیا 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩