2777
2789
عنوان

میشه بیاید لطفا خیلی مهمه برام

72 بازدید | 10 پست

من توی یه شهر تقریبا کوچیک زندگی میکنم

2تا مدرسه مرتبط با رشته ام وجود داره

یکیش مدرسه تر تمیز تر و منظم تره ولی بشدت گیرن سر چیزای الکی و مدیر و معاون با بچه ها مثل بچه سگ رفتار می‌کنه هر چند روز همینطور اشک یه نفر رو حداقل در میارن. معاون بچه هارو تحقیر می‌کنه سر هرچیز الکی اولیا میاره. 

یکیش یه مدرسه یکم یکم سطح پایین تره. ولی مدیرش خیلی با بچه ها رفیقه فضای مدرسه آرومه. بعضی بچه های شیطون داخلش بیشترن ولی معلم ها دروس مهم تو هردوتا مدرسه یکی ان.و این مدرسه بخاطر بچه هایی که چندسال پیش توش بودن اسمش یکم خرابه ولی الان اون بچه ها نیستن. 

شما بودید دومی رو ترجیح میدادید؟ 

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدرصد...غرورتو که از سر راه نیاوردی بری اونجا نابودش کنن...اینجور چیزا نه تنها باعث افت تحصیلیت میشه بلکه اعتماد به نفستو نابود می‌کنه و دیگه اون روحیه و استعداد ها رو کور میکنه

دومی شور سر و صدا توش بیشتره من فقط یکبار 16سالمه. 

منم راستش رو بخواین قرتی ام یکم. 

موی رنگ و مژه اینا نمیتونم اینجوری که اینا می‌خوان باشم . رشته ام هم جوریه که کاری به معدل نداره زیاد عملی یاد گرفتنه بیشتر که خارج از مدرسه واسش تلاش میکنم 

صدرصد...غرورتو که از سر راه نیاوردی بری اونجا نابودش کنن...اینجور چیزا نه تنها باعث افت تحصیلیت میشه ...

آره اون روز معاونش بهم میگه بالا تنت چقدر بزرگه چاقی لاغر کن استاندارد نیستی . گفتم چاقم چون از اون قصابی که شما پای مرغ میخری می‌ندازی تو خورشتت بپزه بابام واسم گوشت دشت اول خریده به شما مربوطه من چاقم؟اسمم رو گذاشت تو این چیزه انظباطی

همون خوبه سختگیری در اخر نتیجه میده مطمئن باش خودتم ارامش بیشتری داری

نمی‌دونم چی بگم خیلی دو دلم

مدرسه اش فوق العاده خوش نامه ولی با چه فضای وحشتناکی. 

آره اون روز معاونش بهم میگه بالا تنت چقدر بزرگه چاقی لاغر کن استاندارد نیستی . گفتم چاقم چون از اون ...

🤣🤣🤣🤣خوب کردی بهشون... ولش کن بین بد و بدتر تو همیشه بد رو انتخاب کن اونجا میشه بدتر سودی نمی‌بری 

🤣🤣🤣🤣خوب کردی بهشون... ولش کن بین بد و بدتر تو همیشه بد رو انتخاب کن اونجا میشه بدتر سودی نمی‌بری

وای چقدر حرفت بهم انگیزه داد. می‌دونی بخاطر خوش نامی این مدرسه جرعت این کار رو نداشتم حالا یجورایی حسم بهتره