2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 42 پست
 نخیر مردی ک علکی چسی میاد و خودخواهه چند بار بکوبی دهنشو عیباشو بگی کم میاره و میفهمه خودسم هم ...

چی بگم والا...من چیز زیادی نمیدونم ولی روشش این نیست بنظرم...

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عيب نداره  تحصيلاتم بيشترش كلا نسبت بهش چيزي كم ندارم  فقط ميگم وقتي نزديكشم ايجور دور بشم ...

عزیزم بنظرم یه مدت بی محلی کن ولی نه جوری که بفهمه این تصمیمو گرفتی,برای مثال وقتی از بیرون اومد خونه ,برو استقبالش مثل همیشه(نکته1)ولی بعدش برو پیشش نه اینکه بشینی بچسبی بهش !نه,برو یکم دورو برش باش بعد پاشو برو دنبال کارات حالا اشپزخونه ای جایی,2)یا حتماااااا حتما کتاب بخر واسه خودت که بتونی هم مطالعه کنی هم بهش بفهمونی که تمام زندگیت تو اون خلاصه نمیشه,

مثلا میوه پوست بکن واسه خودت برو بشین پای کتابت با لذت هم مطالعه کن هم میوتو بخور.اینجوری اصلا هنگ میکنه همسرت ,ببینه زیاد پیگیرش نیستی خودش موس موس میکنه

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
بچه برا ارامشم قرصي هست مصرف كنم؟

بله گلم ، یک عدد آیت الکرسی که قبلش وضو گرفتی. تو رخت خوابم ذکر بگو. من مذهبی نیستم ولی هر وقت بی خواب میشم چند تا الله اکبر بگم کاملا آروم میشم .سمت قرص نرو ، قرص شما توی دلته .اونجا پیداش کن.