2777
2789
عنوان

30 سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 53 پست
من همین شرایط دارم ۲۵ سالم خانواده ام نمیزارن به نظرت جلوشون وابستم؟! خیلی برام مهمه دوست ندارم نارا ...

ترو به قران محمد قسمت میدم اشتباه منو نکن. 

من اومدم حرمت پدر و مادری رو حفظ کنم راضی باشن از دستم. اتیش زدم به سرنوشتم.  حالا همین پدر و مادر خار و خفیفم میکنن و هر کیو میرسن میزنن تو سرم.‌ 

اگه خواب این روزارو میدیدم با شکایت حتی یه قیمت ریخته شدن خونم خودمو نجات میدادم میرفتم درسمو ادامه میدادم و سفت و سخت یه شغل پیدا میکردم.‌

ببین قسمت دادم نزاری ایندت مثل من بشه. من کسی نبود بگه بهم. 

یعنی حتی ازدواج هم خانواده نذاشتن؟ یا خودت دوست نداشتی؟چقدر سخت واقعا. چرا از الان شروع نمیکنی؟

از ۴۰ چیو شروع کنم؟ روان اسیب دیدمو معالجه کنم یا درس بخونم با کدوم پول؟ 

برم سرکار؟ با کدوم سابقه و مهارت و مدرک؟ 

من چنتا برادرو پدر معتاد داشتم و یه مادر روان پریش. کسی در خونه مارو نمیزد.  یه خانواده بی کلاس و لول پایین تباه. 

الانم افسردگی گرفتم 

من اگه پسر داشتم نمیزاشتم وارد این خانواده بشه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترو به قران محمد قسمت میدم اشتباه منو نکن. من اومدم حرمت پدر و مادری رو حفظ کنم راضی باشن از دستم. ا ...

من درس کارم ندارن 

ازمون استخدامی فقط اموزش و پرورش رشته من میخواد 

که کم میگیره ارشدم بخونم آخر به پول نرسم که چی

دوست دارم برم مهارت یاد بگیرم خیاطی ارایشگری چیزی ولی نمیزارن😭😭😭

من درس کارم ندارن ازمون استخدامی فقط اموزش و پرورش رشته من میخواد که کم میگیره ارشدم بخونم آخر به پو ...

رشتت چیه؟

نمیتونی بری شهر دیگه برای ارشد؟ اونجوری میتونی مهارتی که دوس داری هم یاد بگیری