آناشيد١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 184 عنوان بلاي جون 85 بازدید | 11 پست ي مادر شوهر دارم همش باهام رقابت ميكنه دهنمو صاف كرده احساس ميكنم رو اعصابم تاثير گذاشته هرچي ميگم ي مقابله اي ميكنه كه يعني منم هستم چي كارش كنم ؟ متاسفانه براي سركارم دو روز بچمو بايد پيشش بزارم چطوري تحملش كنم؟ عزا گرفتم 1397/01/31 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31374 از مادرشوهرمن بدتره ینی؟ ۱۰۰کیلو هستن رفتن از نیمتنه های من دوختن😐 ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
helma1369 عضویت: 1394/03/26 تعداد پست: 3016 کلا هیچی نگو...دهن بدهن نکن بگو باشه تو راست میگی🙄اونوقت در آرامش کامل زندگی میکنی... بوخودا که اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
آناشيد١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 184 کلا هیچی نگو...دهن بدهن نکن بگو باشه تو راست میگی🙄اونوقت در آرامش کامل زندگی میکنی... بوخودا که اگه جواب ندم خفه ميشم سكته ميكنم باور كن منم كم نميارم هرچي ميگه ي چيز ميگم 😀 اينطوري كنم احساس توسري خوردن بهم دست ميده
helma1369 عضویت: 1394/03/26 تعداد پست: 3016 اگه جواب ندم خفه ميشم سكته ميكنم باور كن منم كم نميارم هرچي ميگه ي چيز ميگم 😀 اينطوري ... نه اونجوری که ساکت بشینی خودتو مظلوم بگیری...زمانی که داره جوابتو میده بگو باشه بابا فهمیدم بعدش با غیظ سرتو به کاری گرم کن😁😁😁...بخدا مادر شوهرم خیلی خوبه ها من اینارو از همین نینی سایت آموزیدم🙂🙂 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
آناشيد١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 184 از مادرشوهرمن بدتره ینی؟ ۱۰۰کیلو هستن رفتن از نیمتنه های من دوختن😐 به خدا من نميدونم اينا چرا متوجه سنشون نيستن اينم دقيقا مث من تيپ ميزنه اونش مهم نيس ك اين كه هرچي ميگم ي چيز ميگه رو اعصابمه واقعا منم كم نميارم همينطوري ج ميدم چون خفه ميشم نگم
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31374 به خدا من نميدونم اينا چرا متوجه سنشون نيستن اينم دقيقا مث من تيپ ميزنه اونش مهم نيس ك ... این ک فقط فکر میکنه جوونه ۲۰ساله س رومخمه این کاراش اه اه اه ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
آناشيد١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 184 نه اونجوری که ساکت بشینی خودتو مظلوم بگیری...زمانی که داره جوابتو میده بگو باشه بابا فهمیدم بعدش با ... اگه اينطوري كنم شب خوابم نميبره هي با خودم ميگم بايد اينو ميگفتم چرا نگفتم اونطوري گرفتار ميشم 😂
آناشيد١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 184 این ک فقط فکر میکنه جوونه ۲۰ساله س رومخمه این کاراش اه اه اه حالا فك ميكنه پسرشو از چنگش در اورديم بايد اعلام وجود كنه اخه ادم اينقدر پر عقده
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31374 حالا فك ميكنه پسرشو از چنگش در اورديم بايد اعلام وجود كنه اخه ادم اينقدر پر عقده خدایا خودت آدمشون کن ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️
آناشيد١ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 184 خدایا خودت آدمشون کن آمين 😁 ولي مال من ك غير ممكنه فك كنم جز محالاته 🤣🤣🤣
پریساباربی عضویت: 1397/01/15 تعداد پست: 31374 آمين 😁 ولي مال من ك غير ممكنه فك كنم جز محالاته 🤣🤣🤣 🤣🤣 ♥رو به تو سجده میکنم.....دری به کعبه باز نیست♥️