2777
2789

من تو تاپیک قبلیم راجب نامزدم یسری چیزا گفتم میتونین بخونین الان یسری مشکلات دیگه داره که خیلی واسم مهمه.مثلا دندوناش زرده اصلا مسواک نمیزنه قشنگ مشخصه اصلا به خودش نمیرسه تیپ درست حسابی نمیزنه و به خودش نمی‌رسه کلا در حد یکی دو دست لباس داره که همیشه اونا رو میپوشه و بو عرق میده اکثر وقتا🤢یعنی اصلا بهداشت رو رعایت نمیکنه مثلا یه مام بزنه یه بادی اسپلش که بو عرق نده من خودم واقعا اهمیت میدم به تمیزی و اصلا سعی میکنم هیچوقت بو عرق ندم ولی نامزدم ن مام ن بادی اسپلش ن حتی یک ادکلن ساده نمیزنه وقتی بهم نزدیک میشه بو عرقش واقعا اذیتم میکنه حتی دهنشم بعضی وقتا بو میده آدم اذیت میشه من واقعا دوست دارم همسرم به تمیزی اهمیت بده ولی این میگه نه مهم نیست آدم لباسش چی باشه و اینا من واقعا دارم اذیت میشم بعد فقط اینا نیست تاپیک قبلیمو بخونین میفهمین ک مشکلات خیلی بیشتریم داره ولی گفتم که ببینین مهمه این چیزا واقعا؟

عقدی؟ 

تو مثل منی و نامزدت مثل شوهر من 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نامزدم دهنش بو نمیداد میرفت سرکار و میومد بدنش بو‌میداد خب منم به بو حساسسس 

خونه مادرشوهرم بودیم میگفتم پاشو برو حموم قشنگ هم خودتو بشور و اونم میرفت و ناراحت هم نمیشد براش عادی شده بود خودمم زیاد حموم میرم.حتی گاهی میگفتم چرا انقدر زود دوش میگیریییی

توام بهش بگو خیلی عادی 

تاپيك قبلت رو خوندم. 

بي ذوقيش يا بخاطر سنشه. چون به هرحال بيشتر هيجانات رو تجربه كرده. با كلا مدلشه. 

از طرفي چون ١١ سال اختلاف سني دارين كاملا ميشه متوجه شد كه اون بي ذوقه ولي شما نه. چون اول جوونيته. 

ولي اينكه به بهداشت اهميت نميده خيلي بده. اصلا واسه شخصيت ادم زشته. 

نميدونم بايد چي بگم. ولي ادم واقعا اذيت ميشه تو زندگي. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

من نامزدم دهنش بو نمیداد میرفت سرکار و میومد بدنش بو‌میداد خب منم به بو حساسسس خونه مادرشوهرم بودیم ...

من روم نمیشه بهش بگم اصلا باهاش راحت نیستم بعد حموم فک کنم میره ولی چون وسایل بهداشتی استفاده نمیکنه سریع بو عرق میگیره آدم اذیت میشه بعد برا من واقعا مهمه

دندون خیلی روی زیبایی اثر داره

دقیقا نامزد من حتی با اینکه وضع مالیش خیلی اوکیه ولی چهار دست لباس درست حسابی نمیخره بپوشه پیرهن یقه دار مثل پیرمردا میپوشه

تاپيك قبلت رو خوندم. بي ذوقيش يا بخاطر سنشه. چون به هرحال بيشتر هيجانات رو تجربه كرده. با كلا مدلشه. ...

به طور کلی بخوام بگم هیچ جوره بهم نمیخوریم طرز فکرشم قدیمیه من امروزی حتی ده درصدم تفاهم نداریم

تاپيك قبلت رو خوندم. بي ذوقيش يا بخاطر سنشه. چون به هرحال بيشتر هيجانات رو تجربه كرده. با كلا مدلشه. ...

دقیقا مشکلاتم یکی دو تا نیست که خیلی دارم اذیت میشم باهاش هیچ تفاهمی ام نداریم حتی دروغم میگه خیلی زیاد حرف راست از دهنش در نمیاد

دقیقا مشکلاتم یکی دو تا نیست که خیلی دارم اذیت میشم باهاش هیچ تفاهمی ام نداریم حتی دروغم میگه خیلی ز ...

من اگه باشم ميگم بهم بزن. ولي قبلش ميگم حداقل مشاوره بريد. يه فرصت بهش بده. شايد درست شد. 

ولي بنظرم سخت باشه برات

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.