🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
متاسفانه حسادت وجود داره خدا هم در قرآن اشاره کرده ، حسودها خیلی رفتارشون ضایع هست خودشون لو میدن
وجود داره
اما ن اینکه بگه من چون شاغلم بقیه نمیتونن بهم حسادت میکنن
چون ازدواج کردم بقیه نمیتونن بهم حسادت میکنن و و و
🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️
ببین طرزحرف زدنت دقیقامثل چندسال پیش منهمنم خودم ادم حسودی نبودم ونیستم اصلاااااافکرنمیکردم کسی بهم ...
ببین حسادت ب مال و منال مردم طبیعیه ولی چی بگم شاید من اخمیت نمیدم ب ی سری چیزا
ببین حسادت ب مال و منال مردم طبیعیه ولی چی بگم شاید من اخمیت نمیدم ب ی سری چیزا
بقران من خونواده شوهرم به ارایش کردنم حسودی میکنن چون حرفه ای ارایش میکنم میخوام بگم براخودم خیلی بی ارزشه برام نمیگم ارزش نداره برام داره رفتم اموزش دیدم به عنوان یه هنرفقط وبچلی اونابدشون میاد