2777
2789
عنوان

حسادت میکنید

234 بازدید | 23 پست

چرا فکر میکنیم همه بیکار نشستن ب ما حسادت کنن

چون شاغلم

چون دانشجوام

چون متاهلم

چون مجردم

چون خانه دارم

باور کنید ی سریا خودشون انتخابشون اینه ن اجبار

قرار نیست همه تو ی موقعیت باشن واقعا

و همه موقعیت ها خاص نیست ک بقیه نتونن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

هرکسی ی شرایطی داره بهرحال

دقیقا

داره طرف زندگیشو میکنه وقت فک کردن ب دیگری رو نداره خودمونو محدود کردیم دارن ب ما حسادت میکنن

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه جلوی خودت تیکه بندازن اگه از حسادت نیس پس چیه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

دخترفامیل با ی معلم ازدواج کرده همش میگه همه بهم حسودی میکنن

شوهرش نه خونه داره نه زمین ، نه حتی طلا براش خریده 

هیچی

تازه ظاهر هم نداره

قد ۱۶۲ یا ۱۶۰

لاغر مردنی

نمیدونم وقتی این حرفو میزنه چه واکنشی نشون بدم!

خدا شفاش بده لطفننن

👺.

اینکه جلوی خودت تیکه بندازن اگه از حسادت نیس پس چیه

اون دیگه ی عده ادم‌محدودن 

قرار نیست این موضوع رو ب همه نسبت بدیم ک

ببین من نمگیم همه شرایط خاص دارن ولی باورکن خودم به یه چیزی که توزندگیم برام بب ارزش ترینه به اون حسادت کردن،مشکل ازقلب اوناس وگرنه هیچکس هیچی نداره برای حسادت اگرچشم خوشبختی بقیه روداشته بایم.

دخترفامیل با ی معلم ازدواج کرده همش میگه همه بهم حسودی میکننشوهرش نه خونه داره نه زمین ، نه حتی طلا ...

اون موقعیت برا اون خاصه انگار برا بقیه نیست دیگه همین ادنو کفری میکنه

اون دیگه ی عده ادم‌محدودن قرار نیست این موضوع رو ب همه نسبت بدیم ک

بخدا همه اطرافیانم دائم تیکه میندازن 

همه میپرسن از کجا میارین، گنج پیدا کردین،شوهرت تو مشتته و این چرت پرتا

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

ببین من نمگیم همه شرایط خاص دارن ولی باورکن خودم به یه چیزی که توزندگیم برام بب ارزش ترینه به اون حس ...

تو این سایت بحث سر اینه ک همه دارن بهشون حسادت میکنن 

بعضی وقتا واقعا برای کسی مهم نیست اون شرایط و فقط فکر خودمونه

دخترفامیل با ی معلم ازدواج کرده همش میگه همه بهم حسودی میکننشوهرش نه خونه داره نه زمین ، نه حتی طلا ...

بهش بگووای خدای من این دوره یه ازدواجم بکنی باتوقع کم هم مردم حسادت میکنن ایناقلبشون کثیفه وگرنه واقعاشماخیلی کم توقع رفتی سرزنذگیت

بخدا همه اطرافیانم دائم تیکه میندازن همه میپرسن از کجا میارین، گنج پیدا کردین،شوهرت تو مشتته و این چ ...

زندگیتو جلوشون باز نکن

اطرافیانت نابودن دیگه