2777
2789
عنوان

ی شایعه😲😲😲😲😲😨😨😨😨(۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 16398 بازدید | 565 پست
بادانا تنوع بده اون سه تا شعبه شد عادی شد الان شایعه پیشنهاد خوبیه جالبه باز عنوان جدید...تکراری ب ...

نه عزیزم درسته باید تنوع داشته باشه تا جذاب و سرگرم کننده باشه😀❤

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
بزن عزیزم تاپیکتو پربازدید بشه مدال نمیدن که واقعا نمیدونم بعضیا چشونه..خوب فانه جالب منکه کلی میخند ...

قربونت عزیزم باشه میزنم 😁😎😆😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

قبلی خون آشامه

و تـو مـیـتـوانسـتـی بـه چـشـمـانـم نـگـاه کـنـی و گـلـویـم را بـا چـاقـویـی تـیـز بـبُری،و مـن مـیتـوانـسـتـم در آخـریـن نـفـس،از تـو بـخـاطـر خـونـی شـدن دسـت هـایت مـعـذرت بـخـواهـم...P&F
😕😕😕😕😕واااا به این بامزگی بی ادبا .ولشون کن خیلیم جالبه جالب نبود تا صفحه 60و 70پیش نمیرفت .ادم ...

والا ... 

سه بار پشت سر هم تا بالای ۵۰ صفحه رفت 😋😊

حتما استقبال کننده داره تو نمیخوای نیا 

تاپیک سرکاری 

و تاپیک دروغ 

و موضوعات ناراحت کننده که نیست😕😒

❤❤❤❤

لو رفتم😨😈😳

😁😁

و تـو مـیـتـوانسـتـی بـه چـشـمـانـم نـگـاه کـنـی و گـلـویـم را بـا چـاقـویـی تـیـز بـبُری،و مـن مـیتـوانـسـتـم در آخـریـن نـفـس،از تـو بـخـاطـر خـونـی شـدن دسـت هـایت مـعـذرت بـخـواهـم...P&F
والا ...  سه بار پشت سر هم تا بالای ۵۰ صفحه رفت 😋😊 حتما استقبال کننده داره تو نمیخوای نیا&n ...

حتما باید یک چیز ناراحت کننده باشه شبا کابوس ببینن.حالا من نام نمیبرم تاپیک یکی رو خوندم شب دقیقا خوابشو دیدم تا صبح تو خواب گریه کردم چقدر وحشتنا بود واقعا .حالا دوخط میخندیم خانوما خوششون نیومده ایشششش😆😆😆

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
حتما باید یک چیز ناراحت کننده باشه شبا کابوس ببینن.حالا من نام نمیبرم تاپیک یکی رو خوندم شب دقیقا خو ...

😦😦منم دیدم این مدل تاپیکا رو که فقط باعث خراب شدن روحیه میشن 

تاپیک به این زیبایی قدر نمیدونن که 😂😂😎😎😌😌

میدونیین پسر جوانمرد از من در خواست ازدواج کرده؟😂😂😂😂

الان خوشحالی؟

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

قبلی جادوگر😆😆😆

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

قبلي صبح كله پاچه خورده،حالاهم داره ديزي ميخوره،شبم قراره جوج بزنه با نوشابه.

چته نپوكي يهوووو اينقده نخور

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

قبلي صبح كله پاچه خورده،حالاهم داره ديزي ميخوره،شبم قراره جوج بزنه با نوشابه. چته نپوكي يهوووو اينق ...

کاربری قبلی سوراخ دماغش قد دهنه قابلمه شده

بسکه انگشت میکنه توش😛😛😛

کاربری دوم hlm هستم😀