2777
2789
عنوان

ی شایعه😲😲😲😲😲😨😨😨😨(۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 16398 بازدید | 565 پست
🙁🙁🙁اصلا تو نبودی تاپیک صفایی نداشت😔 اشکال نداره تاپبکای بعدی ان شاءالله زود میرسی 😍😍😆😆😆😙😙 ...

قربونت برم.امشبم میزنی؟

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاربر قبلی سابقه تهمت ناموسی زدن به انجیر باباش داره 🤣🤣

😂😂😂😂😂از کجا اوردی اینووو😂😂😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
قربونت برم.امشبم میزنی؟

نمیدونم 

یکی تاپیک زده بود 

مسخره ترین تاپیک 

تاپیک حدس کاربر هستش😕😒😐

انگیزه ام از بین رفت😞☹

یکی هم دو صفحه پیش پست گذاشته چه تاپیک مسخره و چرتی😐😬😳😒

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
ول کن باااووو یه عده اومدن سایت انگار کشف هسته ای کنن

خو آخه تاپیک بزنم میان منو ب ۴ قسمت تقسیم میکنن 😵😕

مگه دسته منه اگه شما بدت میاد 

کلی کاربر خوششون میاد که تا سه تا شعبه ادامه داشت ۴۰۰۰ تا پست داشت والا...

بعدشم من همین تاپیک رو ساعت ۱ و نیم زدم 

ی مدت میگفتن چند دقیقه قبل ۱۲ پربازدید میشه 

بعد گفتن چند دقیه بعد ۱۲ پربازدید میشه 

من که تو اون تایما نزدم 

خب نیا عزیز من اومدی خوشت نیومد برو ی تاپیو دیگه😐😐😬😬😒😒

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
خو آخه تاپیک بزنم میان منو ب ۴ قسمت تقسیم میکنن 😵😕 مگه دسته منه اگه شما بدت میاد  کلی کاربر ...

بادانا تنوع بده اون سه تا شعبه شد عادی شد

الان شایعه پیشنهاد خوبیه جالبه

باز عنوان جدید...تکراری بودنی خز ميشه...عزیزم ناراحت نشیا پیشنهاد میدم

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...

نفر قبلی چهار قلوووووو حامله است. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
نمیدونم  یکی تاپیک زده بود  مسخره ترین تاپیک  تاپیک حدس کاربر هستش😕😒😐 انگیزه ا ...

😕😕😕😕😕واااا به این بامزگی بی ادبا .ولشون کن خیلیم جالبه جالب نبود تا صفحه 60و 70پیش نمیرفت .ادم موفق همیشه یک عده هستن که بخوان بکوبنش😏

خو آخه تاپیک بزنم میان منو ب ۴ قسمت تقسیم میکنن 😵😕 مگه دسته منه اگه شما بدت میاد  کلی کاربر ...

بزن عزیزم تاپیکتو پربازدید بشه مدال نمیدن که واقعا نمیدونم بعضیا چشونه..خوب فانه جالب منکه کلی میخندم  امیدوارم توهم زندگیت شاد بشه و موج مثبت خنده ما به سمتت بیاد .تاپیک بزن ما پایه ایم😊😚