2777
2789
عنوان

ی شایعه😲😲😲😲😲😨😨😨😨(۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 16398 بازدید | 565 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منو بادانا امروز قرار داریم بریم دوچرخه سواری😆😆😆😆😆

بچه ها ترگل مسابقه مدیری یه ماشین خوشگل ۵۰۰میلیونی برده....میخوادمنوباهاش ببره دوردور...😅😅😅

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
بچه ها ترگل مسابقه مدیری یه ماشین خوشگل ۵۰۰میلیونی برده....میخوادمنوباهاش ببره دوردور...😅😅😅

اگه میبردم که حتما میومدم میبردمت😅😅😅😅😅

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
واقعا واسه کسایی ک میان و همچین تاپیکای مسخره ای رومیبرن تو پربازدیدمتاسفم...واقعا اینجا ی سایت اموز ...

وا این یه تاپیک فانه نمیشه که همش خیانت مادرشوهر خواهرشوهر جاری برادرشوهر باشه

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
واقعا واسه کسایی ک میان و همچین تاپیکای مسخره ای رومیبرن تو پربازدیدمتاسفم...واقعا اینجا ی سایت اموز ...

دوست عزیز 🌷

برید تو دسته بندی موضوعات نگاه کنید 

متفرقه خنده و سرگرمی رو میبینید 

علاوه بر اون ها موسیقی سینما و....موضوعات دیگه 

پس یعنی سایت ب این تاپیک ها هم نیاز داره😊😕

وقتی میاید میگید متاسفم ....

عنوان و متن تاپیک رو حداقل کامل بخونید 

نوشتم هر کس جنبه اشو داره و میدونه توهینی نیست بیاد داخل 

مرسی که اومدین توهین هم کردین🙂😊

چقدر خوب بود ب سلیقه هم دیگه احترام میذاشتیم 

نه تاپیک سرکاری هست

نه دروغ گفتم 

نه از موضوعات ناراحت کننده گفتم

دوس داشتم با تاپیک خودم  و عده ای از کاربرا شاد شن که شد 😊😐

در ضمن تاپیکای مفید هم دارم یکیشم تو امضامه🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نفر بعدی تو آمریکا زندگی میکنه ترامپ هم پسردایی خاله ی دختر عمه ی شوهرشه🙄

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
اونروز انجیر بهم میگغت بادانا خیلی لوسه  اصلا ازش خوشم نمیاد

نگفتم لوس گفتم کته کله هس😒😒😁😁

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
😆بهش بگو بادانا ولی عاچق تو  هستش😢😂😂😂😂😜

فرقونت 😘😘😂😂😂😂

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
 همه بدونین اعلام میکنم امشب انجیرخونه مامیخوادبیادمهمانی.....😅😅😅😅

😂😂😂😂