2777
2789
عنوان

ی شایعه😲😲😲😲😲😨😨😨😨(۲)

| مشاهده متن کامل بحث + 16409 بازدید | 565 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منو بادانا امروز قرار داریم بریم دوچرخه سواری😆😆😆😆😆

بچه ها ترگل مسابقه مدیری یه ماشین خوشگل ۵۰۰میلیونی برده....میخوادمنوباهاش ببره دوردور...😅😅😅

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
بچه ها ترگل مسابقه مدیری یه ماشین خوشگل ۵۰۰میلیونی برده....میخوادمنوباهاش ببره دوردور...😅😅😅

اگه میبردم که حتما میومدم میبردمت😅😅😅😅😅

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
واقعا واسه کسایی ک میان و همچین تاپیکای مسخره ای رومیبرن تو پربازدیدمتاسفم...واقعا اینجا ی سایت اموز ...

وا این یه تاپیک فانه نمیشه که همش خیانت مادرشوهر خواهرشوهر جاری برادرشوهر باشه

درحال نبرد با زندگی😬😬😬من پیروزم😏💪
واقعا واسه کسایی ک میان و همچین تاپیکای مسخره ای رومیبرن تو پربازدیدمتاسفم...واقعا اینجا ی سایت اموز ...

دوست عزیز 🌷

برید تو دسته بندی موضوعات نگاه کنید 

متفرقه خنده و سرگرمی رو میبینید 

علاوه بر اون ها موسیقی سینما و....موضوعات دیگه 

پس یعنی سایت ب این تاپیک ها هم نیاز داره😊😕

وقتی میاید میگید متاسفم ....

عنوان و متن تاپیک رو حداقل کامل بخونید 

نوشتم هر کس جنبه اشو داره و میدونه توهینی نیست بیاد داخل 

مرسی که اومدین توهین هم کردین🙂😊

چقدر خوب بود ب سلیقه هم دیگه احترام میذاشتیم 

نه تاپیک سرکاری هست

نه دروغ گفتم 

نه از موضوعات ناراحت کننده گفتم

دوس داشتم با تاپیک خودم  و عده ای از کاربرا شاد شن که شد 😊😐

در ضمن تاپیکای مفید هم دارم یکیشم تو امضامه🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪

نفر بعدی تو آمریکا زندگی میکنه ترامپ هم پسردایی خاله ی دختر عمه ی شوهرشه🙄

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
اونروز انجیر بهم میگغت بادانا خیلی لوسه  اصلا ازش خوشم نمیاد

نگفتم لوس گفتم کته کله هس😒😒😁😁

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
😆بهش بگو بادانا ولی عاچق تو  هستش😢😂😂😂😂😜

فرقونت 😘😘😂😂😂😂

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
 همه بدونین اعلام میکنم امشب انجیرخونه مامیخوادبیادمهمانی.....😅😅😅😅

😂😂😂😂