2777
2789
عنوان

کلاس دانشگامو اشتباه رفتم😐😐

202 بازدید | 19 پست

از بس اعصابمو بهم ميريزن خو منم اشتباه رفتممم 

بگين كه شمام ازين اشتباها كرديننننننن

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

واووو چه اتفاق بزرگی

هنوز سرت نیومده بفهمی بزرگه یا نه

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر کلاس اشتباه نشستم تازه کتابمم استاد با خودش برد 

و به نظر میرسه دیگه دانشگاخ نمیاد و استاد نیست 

بیچاره شدم کتابمممممم))))))  

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

حالا چیشده؟؟چیزی نیست که اینقدر بزرگش کردی

هیچی خجالت کشیدم جلو بقیه

هنوز سرت نیومده بفهمی بزرگه یا نه

🤷‍♀️چیزی نشده که ارام باش

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

من سر کلاس اشتباه نشستم تازه کتابمم استاد با خودش برد و به نظر میرسه دیگه دانشگاخ نمیاد و استاد نیست ...

وای 

ترم چندی

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍من بندگی نکردم ولی خدایا تو با من رفاقت کن:)

من سر کلاس اشتباه نشستم تازه کتابمم استاد با خودش برد و به نظر میرسه دیگه دانشگاخ نمیاد و استاد نیست ...

پشمام😑🤣

تا دلت بخواد اشتباه رفتم .یه سری هم کلا کلاس یه رشته دیگه نشسته بودم آخرش فهمیدم .الان با بچه های او ...

پشمام🥲😂