2777
2789
عنوان

یه سوال

117 بازدید | 12 پست

با رفت و آمد های دوستانه چطورید؟؟؟با دوستای متاهل؟بنظرتون چقدر باشه خوبه تا چ حد؟؟کدومتون اهل رفت و امد با دوستای شوهرتون و همسرش و برعکس دوستای خودتون و همسرش هستید؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

خوبه اگه متاهل وسالم باشن

ماباچن تاازدوستهای همسرم رفت وآمدداریم

دوستای خودم نه متاسفانه😔

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاملا معمولی با شوهرشون محترمانه و جدی و شمخی تخت خوابی ممنوع😒

اصلا خوب هست؟؟من خودم همه دوستام مجردن شوهرمم همینطور همش دوست داشتم ی عالمه دوست داشتیم ک باهاشون میرفتبم میگشتیم 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اصلا خوب هست؟؟من خودم همه دوستام مجردن شوهرمم همینطور همش دوست داشتم ی عالمه دوست داشتیم ک باهاشون م ...

به شرطی که محترمانه رفتار کنید خوبه

مثل اینکه انگار هر دو مجردین فرقی نداره

هر کسی از ظن خود شد یار من/ از درون من نجست اسرار من...

ن ب نظر من با دوستانتون رفت و آمد نکنید چ مجرد چ متاهل این دور زمونه ب هیچکسی نمیشه اعتماد کرد

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
ن ب نظر من با دوستانتون رفت و آمد نکنید چ مجرد چ متاهل این دور زمونه ب هیچکسی نمیشه اعتماد کرد

چرا عزیزم؟؟یعنی پس من غصه نخورم ک دوست نداریم؟؟؟

چرا عزیزم؟؟یعنی پس من غصه نخورم ک دوست نداریم؟؟؟

غصه چرا عزیزم بخدا خیلیا رو دیدم ک همین دوستی ها زندگیشونو ریختن ب هم ما هم دوستی نداریم و خداروشکر راحتیم 

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
غصه چرا عزیزم بخدا خیلیا رو دیدم ک همین دوستی ها زندگیشونو ریختن ب هم ما هم دوستی نداریم و خداروشکر ...

اخه ما اصلا دوست نداریم ولی خیلی دلم میخواست هم شوهرم هم من چندتا دوست داشتیم که باهم رفت و امد میکردیم اینطوری همش حوصلمون سر میره

اخه ما اصلا دوست نداریم ولی خیلی دلم میخواست هم شوهرم هم من چندتا دوست داشتیم که باهم رفت و امد میکر ...

من چی بگم عزیزم شوهرم سرکار ۲ روزی ۱بار میاد خونه ولی بازم دوس ندارم کسی بیاد تو زندگیم سرک بکشه خداروشکر راضیم چون اطرافیانم ک اهل دوست و دوستی بودن براشون مشکل پیش اومد زن یکیشون با شوهر اون دیگری عاشق هم شدن

من چی بگم عزیزم شوهرم سرکار ۲ روزی ۱بار میاد خونه ولی بازم دوس ندارم کسی بیاد تو زندگیم سرک بکشه خدا ...

یا خدااا راست میگیا منم میگم ولی فکر کنم موقعیتش پیش بیاد زیاددوس نداشته باشم منم انقد بدبینم ب همه چی ک

یا خدااا راست میگیا منم میگم ولی فکر کنم موقعیتش پیش بیاد زیاددوس نداشته باشم منم انقد بدبینم ب همه ...

بیخیال بابا ب زندگیت بچسب مزاحم میخوای چ کار