2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😢

159 بازدید | 19 پست

یه خانمی تاپیک زده بود بچم‌ بیماره هزینه جراحیشو‌ ندارم‌  کلی از بدبختی‌ و بی‌پولیش‌ نوشته‌ بود خیلی دلم سوخت، پی وی‌ بهش پیام دادم گفتم ام‌آر‌آی‌ بچتو‌ برام بفرست بدونم‌ راست میگی برات پول میزنم، گفت یه گوشی درب و داغون دارم هیچ برنامه‌ای نداره باهاش‌ بفرستم به امام رضا قسم پول رو برای جراحی پسرم میخوام نیازمندم‌ هیچکسم‌ نیست بچه‌ بیمارمو‌ نگه داره من برم سرکار، من خیلی امام رضا رو دوست دارم حقیقت باورم شد،  یه شماره تلفنم بهم داد چک کردم واقعا هیچ اپلیکیشنی نداشت، رفتم النگومو‌ فروختم‌ پولشو‌ براش زدم‌، بعد فهمیدم‌ دروغ میگفته‌ شماره‌ای‌ که بهم داده واسه مادرشوهرشه‌ که نزدیک هم‌ زندگی‌ میکنن،  مادرشم‌ نزدیکشه‌ اصلا بچه هم عمل نکرده ، شغلشم‌ اینه از طریق نی‌نی‌سایت‌ گدایی‌ میکنه‌ کاربریشم‌ نی‌نی‌سایت تعلیق‌ کرد به خاطر گزارش‌ کاربرا‌، چرا انقد احمق بودم  فکر میکردم ثواب کردم‌ الان احساس یه آدم گناهکارو دارم که بدون تحقیق پول النگوشو‌ زده برای یه آدم زرنگ‌ میتونستم همین پول رو خرج یه بیمار نیازمند‌ واقعی بکنم الان خیلی حالم بده😢 ، واگذارش باشه‌ به همون امام رضایی که قسمشو‌ برام خورد...

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐عزیزم دیوونه ای؟

خودت حداقل داشتی یه چیزی حالا یه پولی بهش میدادی چیزی نمیشد

النگوتو چرا فروختیییی😐مردم طلا میخرن ما برای غریبه میفروشی؟!

باز اون چقد حروم لقمه بوده که پولو گرفته چجوری میخواد از گلوش پایین بره

من چندسال پیش تو سایت مجبور شدم از یکی شارژ بگیرم هنوز اسم کاربریش یادمه که برم بهش بگم میخوام پول شارژتو پس بدم ولی روم نمیشه😐😂چون یادم رفت کلا یه چندوقتی بعدش دیگه دیر بود

زیادم نیستا نمیدونم پنج بود فکر کنم

اشکال نداره ناراحت نباش خدا بزرگه ببین درسته که اون نیازمند نبوده یه آدم دروغگو پست بوده ولی خدا ب خاطر دل مهربونت پاداش خوبی بهت میبخشه مطمئنم

ماها خودمون بی ریا و ساده و بی شیله پیله هستیم احساس میکنیم همه مثل خودمونن ولی بعضی آدما نه که دورو هم هستن بلکه چند روی دیگه هم دارن

هر چه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو.            فقط بانوان نظر بدن

😐😐عزیزم دیوونه ای؟خودت حداقل داشتی یه چیزی حالا یه پولی بهش میدادی چیزی نمیشدالنگوتو چرا فروختیییی ...

فقط از خدا میخوام پشیمون‌ بشه و این‌ پول رو خرج یه نیازمند بکنه😔

فقط از خدا میخوام پشیمون‌ بشه و این‌ پول رو خرج یه نیازمند بکنه😔

تو نیتت خیر بوده درسته تحقیق نکردی ولی اون لحظه اعتماد کردی دیگه

امیدوارم چندیننن برابر اون پول برگرده به زندگیت و خدا اندازه دلت بهت بده

مطمئن باش همین میشه خدا که میبینه

😐😐عزیزم دیوونه ای؟خودت حداقل داشتی یه چیزی حالا یه پولی بهش میدادی چیزی نمیشدالنگوتو چرا فروختیییی ...

حالا که فکر میکنم واقعا دیوونگی کردم، مخصوصا وقتی دستمو‌ نگاه میکنم یاد بی عقلی که کردم میفتم حالم بد میشه، النگو هم کادوی سر عقد بود😭

برگردونه به خودت باباچند میلیون بود؟!

نزدیک ۳۰ تومن النگو رو فروختم نوشته بود خرج‌ عمل پسرم ۱۰ تومن میشه، ۱۰ تومنشو‌ برای اون زدم بقیشو زدم واسه یه بیمار دیالیزی که سرپرست‌ خانوار بود و نیازمند بود دو تا بچه هم داشت از اقوام بود

حالا که فکر میکنم واقعا دیوونگی کردم، مخصوصا وقتی دستمو‌ نگاه میکنم یاد بی عقلی که کردم میفتم حالم ب ...

بهش فکرنکن دیگه

میدونم ناراحتیا،ولی تو زندگیمون ور از این بی عقلیاست من خودم پولمو گذاشتم تو صرافی حالا حسابمو بسته😂🤦🏻کل پولمم همون بوده،شاید بده شاید نه

ولی خب میشه تجربه

ایشالا بتونی چندبرابرش طلا بخری،بهش فکر نکن،نیتت خیر بوده دیگه چمیدونستی اون ادم انقد حرومزادست