2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 19 پست
نزدیک ۳۰ تومن النگو رو فروختم نوشته بود خرج‌ عمل پسرم ۱۰ تومن میشه، ۱۰ تومنشو‌ برای اون زدم بقیشو زد ...

خب باز خداروشکر همشو ندادی 

ولی خدایی پول یه عمل خیلی مهم هیچوقت ده تومن نمیشه😐خیلی بیشتره

عزیزم خودت وضع مالیت خوبه؟چون میگی سی تومن النگو فروختی بیست دادی به اقوام ده دادی به اینا

اگه خوبه که فدای سرت بازم میخری

ولی خب اگه معمولی و همین سی تومنم برات پول زیادی بود نباید میکردی

مثلا درحد پنج تومن میدادی اقوامتون و تمام

ولی خب بازم پول خودته خودت میدونی

ولی نظر منو بخوایی طلا برات سرمایه خوبی بود نباید میفروختی

حالا که گذشته فدای سرت بهترشو میخری و اینم شد تجربه

اگ راست میگفت میتونست از کسی بهاد باگپشی ام ار ای رو‌برات بفرسته،مادربچه ی بیمار هرکاری میمنه ک زودت ...

سادگی نکردم‌ خریت کردم، تازه چند بارم بهم زنگ زد ، یه دفعه میگفت پول عملش بیشتر شده بازم پول بزن، یه دفعه میگفت میخوام ام آر آی بگیرم پول بزن، یه دفعه میگفت بچه رو عملم‌ کردم بازم‌ سردرد میگیره پول ویزیت دکتر ندارم، سری آخرم میگفت میخوام وام خونگی بگیرم میشه ماهی ۵۰۰ برام بزنی‌ 

آدمها به لبخندی که روی لبی می‌آورند و به دردی که از کسی میکاهند می‌ارزند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باز خداروشکر همشو ندادی ولی خدایی پول یه عمل خیلی مهم هیچوقت ده تومن نمیشه😐خیلی بیشترهعزیزم خودت ...

نه بابا وضعمون‌ خوب بود که النگومو‌ نمیفروختم، یه خونه یه ماشین یه درآمد معمولی، ولی صدقه خیلی میزنم‌ شوهرمم‌ هیچچی‌ نمیگه، میگه ثواب داره،  همیشه صدقه زدنی تحقیق میکنم این اولین بار بود بدون تحقیق برای کسی پول زدم اونم چون قسم امام رضا رو خورد

میگم من براتون‌ درس عبرت بشم بدون تحقیق به کسی کمک مالی نکنید نه تنها حس خوب بهتون نمیده بلکه همش حس عذاب وجدان و احمق بودن میکنید، اگه قراره به کسی کمک کنید اول از نیازمند بودنش مطمئن بشید چون بعضیا شغلشون همینه با اینکه‌ سالمن‌ و میتونن‌ برن سرکار ولی ترجیح میدن از دست‌رنج‌ دیگران استفاده کنن‌ و به خودشون زحمت ندن هرچند‌ که میدونم‌ چوبشو میخورن‌ و این پولا برکت‌ نداره