2777
2789

دادم همسرم گذاشتیم روپول خونه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز ازدواج نکردم اما فکر کنم برا تهیه جهاز ازش استفاده کنم

چون احتمالا بابام جهاز نمیده

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

گذاشتیم بانک امتیاز شد دوباره وام گرفتیم روش. کلشو سرمایه گذاری کردیم

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
به هر حال وام به نام شماست. شما دین به بانک دارید. چقدر اینها پر توقع شدن. خوب خودش و مادرش پرداخت ک ...

اصلا باهام توافق نکرده فقط گفته میگیره برای خودش 

بماند ماشین ۵۰۰ملیونیم هم زیر پاشه ومن هیچ

پول ندارم دندون درست کنم... 

من دادم به همسرم ، قسطش رو هم خودش داد . گذاشت برای پول خونه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

وام ازدواج ک با فکر همسرم اونموقع ۵ میلیون ازشو برداشتیم که بدم طلا ، اما همسرم بعدش پشیمون شد خرج دوربین و دزدگیر برا خونه بابام کرد 

خانواده خودمم زحمت کشیدن از پولم دندونای خواهرم لمینت کردن و برای جهاز خیلی اذیتم کردن 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Ayla is loading•••🐣🎀💗