2777
2789
عنوان

میترسم..

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
ای جونم که انقد مهربونی نترس فدات

فدات شم من خودم خیلی بچه دوست دارم جوری که تو جلسه سوم خواستگاری به شوهرم گفتم 14 تا بچه میخوام..هه هه

ولی الان تنم نمیکشه

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات شم من خودم خیلی بچه دوست دارم جوری که تو جلسه سوم خواستگاری به شوهرم گفتم 14 تا بچه میخوام..هه ...

😅😅ان شاالله وضع خوب بشه 114تا بیار 14که سهله 

الانم اگه بود اصلا ناراحت نشو 

پاشو برو استفاده کن 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
طبیعی ریسکه الان نه بعدا بچه سوم میاد اخرش! بهتره یه راه پیدا کنین تا کی میخوای با استرس زندگی کنی

نوبت دکتر برای شوهرم گرفتم تو اون هفته دیگه گفتم باید بری ببندی من نمیتونم چقدر قرص بخورم همینجوری پریودیم نامنظمه و بده دیگه اینجوری بدتر میشه

😅😅ان شاالله وضع خوب بشه 114تا بیار 14که سهله  الانم اگه بود اصلا ناراحت نشو  پاشو برو ...

هه هه نفرین میکنی

نوبت دکتر برای شوهرم گرفتم تو اون هفته دیگه گفتم باید بری ببندی من نمیتونم چقدر قرص بخورم همینجوری پ ...

اره برو مادر من تعلل کرد اخرشم یه بچه الکی اورد تو زندگی خودمون موندیم هرروزم میگه این اخری رو میخواستم چکار

اره برو مادر من تعلل کرد اخرشم یه بچه الکی اورد تو زندگی خودمون موندیم هرروزم میگه این اخری رو میخوا ...

وااای خیلی سخته اگه خدا نکرده سومی بیاد