2777
2789
عنوان

میترسم..

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 39 پست
بخدا خیلی سخته همین الانش عصبی شدم پسرمم عصبی شده بدرستی نمیتونم به دخترم برسم نابود میشم بدنم جسمم ...

فدات بشم عزیزممممم اینجوری نکن با خودت گلم اون طفل معصوما هم گناه دارن بعدشم مگه فقط دست تو ینفره که شوهرت اینجوری میگه ??مگه فقط خودت بذرافشانی میکنیو حامله میشی?😅😅😅بهش بگو طرز فکر زشتشو عوض کنه 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت طریقه حامله شدن رو نمیدونه؟؟

هه هه هه چرا هی میگه دیگه نمیکنیم ولی خودش جلو خودشو نمیتونه بگیره..

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید
هه هه هه چرا هی میگه دیگه نمیکنیم ولی خودش جلو خودشو نمیتونه بگیره..

بخاطر اینکه بهت گفته حامله نشو بشی طلاق فکرکردم نمیدونه چی میشه که تو حامله میشی

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
فدات بشم عزیزممممم اینجوری نکن با خودت گلم اون طفل معصوما هم گناه دارن بعدشم مگه فقط دست تو ینفره که ...

خودم بهش میگم ولی تو این اقتصاد و بی کسی چی میشه کرد

انشاءالله نیستم دعا کن

میترسم..دارم دیوونه میشم..خوب بابا فکرکن الان بخاطر 100تومن اضافه تر رفته سرکار

خب بهش بگوطبیعی جلوگیری کنه که باردارنشی وقتی شرایطشونداری عزیزم.شوهرمنم جلوگیری نمیکنه میگه بچه هم نمیخوام منم دوسه ماه بودقرص اورژانسی خوردم دیدم فایده ای نداره بهش گفتم دیگه هیچ قرصی نمیخورم شدشدنشدنشددیگه داغون شدم

خدایاشکرت
بخاطر اینکه بهت گفته حامله نشو بشی طلاق فکرکردم نمیدونه چی میشه که تو حامله میشی

میدونه ولی میگه تو نزار که من بیام سمتت

خب بهش بگوطبیعی جلوگیری کنه که باردارنشی وقتی شرایطشونداری عزیزم.شوهرمنم جلوگیری نمیکنه میگه بچه هم ...

جلوگیری طبیعی میکنیم ولی باز میترسیم

خودم بهش میگم ولی تو این اقتصاد و بی کسی چی میشه کرد انشاءالله نیستم دعا کن

میدونم عزیزم بنده خدا اونم از ترس اینکه ممکنه نتونه ب بچه هاش خوب برسه اینو میگه ولی رزق بچه با خودشه اگه بود که هست اگه هم نبود که طلاقت نمیده شوهرت 😅😅

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
میدونم عزیزم بنده خدا اونم از ترس اینکه ممکنه نتونه ب بچه هاش خوب برسه اینو میگه ولی رزق بچه با خودش ...

میدونم نمیده ولی از سقط و گناهش میترسم