2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 127 پست
با وجود اینکه قبلا سقط داشتم ولی این سری تا هفته ۲۴ اومده خودمو رسوندم و بچه سالمه، نمیتونم بهت بگم ...

اخی عزیزم ن بابا این حرفا چیههههههههه ببین اصلا استرس نداشته باش منم ۲۶هفته اینجوری شدم ب جون بچه هام اگه بخوام الکی امید بدم بهت دقیقا منم همینجوری بودم

سه بار است آمینوشور دادم درخواست دوستی بده شمارمو واست بزارم بهت توضیح بدم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
سلام ترانه جان اومدم بیمارستان، تو خونه بودم دیدم یکهو فاق شلوارم کاملا خیس خیسه. تست آمنیوشور دادم ...

من کلا از هفته ۲۴ به بعد اینجوری بودم خودمو خشک میکردم ببخشید ترشح آبکی آبکی از کشاله ران قشنگ شُره میکرد همش میگفتم این ترشح پس چرا انقد آبکی ببین قشنگ رنگ اب بودا

منم انقد میترسیدم کیسه آبم باشه همش میگفتم کیسه آبم سوراخ شده تو هفته ۲۵ ۲۶ دیگه زیادددددد شد

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با وجود اینکه قبلا سقط داشتم ولی این سری تا هفته ۲۴ اومده خودمو رسوندم و بچه سالمه، نمیتونم بهت بگم ...

منم هی میرفتم تست آمینوشور میدادم قشنگم یادمه تستش گرون بود بعد پرستارا تو بیمارستان باهام دعوا میکردن میگفتن بیکاری هی میای این همه پول میدی ب جا این امینوشور برو بشین پسته بخر بخور ...

الکی بخدا نگران نشوووووووووو

ایه الکرسی بخون منم واست صلوات میفرستم ان شالله که چیزی نیست فاطمه الزهرا ان شالله نگهدار خودتو نی نی باشه

واقعا یعنی برای شما هم اتفاق افتاده؟ منم سونو دادم بهم گفت ۲۵ هفته ای. ببین خیلی ازت ممنونم که برام وقت میزاری. حس کردن مثل یه خواهری. اصلا دچار شوک شدم. خودم و شوهرم با هم گریه میکردیم. من بیقراری شوهرم بیشتر اذیتم میکنه. جوری میترسه که دلش میخواد من بیمارستان بمونم نیام خونه تا اتفاقی نیفته. چون من کمکی ندارم. خانواده ام پیشم نیستن ، هر چند بودن هم ، بنده خداها اصلا توان ندارن

من یه ترشح شیری رنگ نسبتا غلیظ بدون بو سوزش و خارش دارم. ولی اینبار فاق شلوارم مثل ریختن آب خیس بود. حجم مایعم ۱۲،۹ بود. نزدیک ۱۳. به هر چی بگی نذر کردم بخدا. بازم تروخدا شرمنده اتم مزاحمت میشم . خودت دو تا بچه داری

من یه ترشح شیری رنگ نسبتا غلیظ بدون بو سوزش و خارش دارم. ولی اینبار فاق شلوارم مثل ریختن آب خیس بود. ...

عزیززززززززززم اره خداشاهد راست میگم حتی یادم تاپیکم زده بودم الان پیدا کردم تاپیکمو طبیعیه نگران نباش ب شوهرتم استرس وارد نکن اگه اجازه میدن همون چن روز بیمارستان بمون که استرس نگیری ولی گفتن نرماله نرماله کیسه آب اصلا اون چیزی که فک میکنی نیست

درخواست فرستادم. دستت درد نکنه.

سلام عزیزم خوبی

وضعیتت چطوره

مرخص شدی؟