2777
2789
عنوان

کیا رانندگیشون خوبه بیاید یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 127 پست
سلام عزیزم خوبی ؟وضعیتت چطوره نی نی خوبه؟؟؟؟؟؟

خداروشکر. اون دفعه که پرسیدی اشتباه حساب کرده بودم. الان توی ۲۴ هفته نزدیک به ۲۵ ام . یه سونوی طول سرویکس فکر کنم سه هفته پیش انجام دادم، نسبت به قبل سرکلاژ تغییری نداشتم خداروشکر. روزها بشدت برام کند میگذرن یعنی فکر کنم آذر اندازه یکسال برام گذشته. مشکلات دیگه هم توی خانواده و غصه اطرافیان و. ... غیر بارداری هست که وقتی توی خونه و توی تخت هستی ، غم ات چندبرابر میشه. همش میگم خدایا خودت بهم کمک کن کم نیارم و یه بچه سالم بهم بده.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ممنونم. فقط خدارو شکر کن. بهش عادت میکنی بخدا. بیشتر از یکسال زمان میبره. خدا مشکل و بیما ...

اره دیگه کم کم دارم سعی میکنم بیخیال بشم

اره خیلی واقعا ناشکرم خیلی

همش شوهرم میگه از خوشی زیاد گیر دادی ب دماغت برو مشکلات بقیه رو نگاه کن خداروشکر زندگیم خوبه شوهرم خیلی خیلی خیلی هوامو داره بچه هام سالمن

من خیلی ناشکرم

کم کم دارم سعی میکنم کنار بیام

اره تنفسم اوکی انگار ن انگار عمل کزدم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
خداروشکر. اون دفعه که پرسیدی اشتباه حساب کرده بودم. الان توی ۲۴ هفته نزدیک به ۲۵ ام . یه سونوی طول س ...

فعلا ب چیزی فک نکن ب فکر سلامتی خودتو نی نی باش

هیچی الان باارزش تر از سلامتی بچت نیست میدونم سخته روزا سخت میگذره اگ هر مشکلیم دارید الان تو پاک تر از همه ای همونجا ک خوابیدی واسه همه دعا کن یادت باشه هرموقع نی نی دنیا آمد وقتی شیرش میدی دعا کن اول واسه همه اونایی ک چشم انتظارن بعدم واسه سلامتی همه

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
راستی ترانه جان من هیچی برای بچه نخریدم. یادت هست شما از چند هفتگی سیسمونی گرفتی؟ من گفتم اگه خدا بخ ...

منم ۳۲هفته بودم خریدم سعی کن چیزا ضروری بخری چن دست لباس بخر فعلا ان شالله بزار دنیا بیاد بعد دیدی چی احتیاج لازمه بخر تو این گرونی فعلا چیزی نخر لباس نوزادی خیلی استفاده میشه ولی زودم کوچیک میشه بستگی به جثه بچه داره چن دست بگیر بعد بسلامتی دنیا آمد دیگه خودت دستت میاد چجوری بگیری

اره دیگه کم کم دارم سعی میکنم بیخیال بشم اره خیلی واقعا ناشکرم خیلی همش شوهرم میگه از خوشی زیاد گیر ...

خدا روشکر که بهتری. از خواب که بیدار میشی شکرگزاری کن. بخدا اینقده آدم هست دنبال تخمک اهدایی، رحم اجاره ای و...... آدم دلش براشون کباب میشه. تو هم حق داری ولی زمان برای تو بهترین حل کننده مشکله. آبادان هستی؟ آدم غریب هم که باشه حساس تر میشه

منم ۳۲هفته بودم خریدم سعی کن چیزا ضروری بخری چن دست لباس بخر فعلا ان شالله بزار دنیا بیاد بعد دیدی ...

ممنون از راهنمایی هات. ان شاا... ان شاا.. منم به ۳۲ برسم خرید میکنم. دقیقا فقط میخوام ضروری ها رو بگیرم. خیلی ازت ممنونم واقعا خواهرانه راهنمایی میدی

خدا روشکر که بهتری. از خواب که بیدار میشی شکرگزاری کن. بخدا اینقده آدم هست دنبال تخمک اهدایی، رحم اج ...

اره من آبادانم تنهام ولی بازم خداروشکر

بله واقعا درست میگید

ان شالله ک خدا کمکم کنه بتونم کنار بیام

ممنون از راهنمایی هات. ان شاا... ان شاا.. منم به ۳۲ برسم خرید میکنم. دقیقا فقط میخوام ضروری ها رو بگ ...

فداتشم کاری نکردم خودمم این دورانو گذروندن واقعا درکت میکنم 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺ولی خودتو آماده کن واسه روزا سخت تر

بچه شیرینه خیلیم شیرینه یه حس عجیبی که ان شالله تجربه میکنی شلوغ میکنن اذیتت میکنن آدمو دیوونه میکنن ولی آخرش بازم دیوونه وار عاشقشششششی

الان بهترین دورانته بهترین دوران یه نگرانی داری ک فقط صحیحو سلامت دنیا بیاد

بعدش شیر نمیخوره بالامیاره شکمش شل شکمش سفت مریض میشه واکسن داره موقع مدرسه رفتنش ادم نگران میشه تو مدرسه چیکار میکنه باکی بازی میکنه کسی هل نده بخوره زمین سرویس مدرسه صحیحو سلامت ببره بیارتش اووووو انقد نگرانی هست

آدم تا مادرنشه درک نمیکنه مادرش چی کشیده واقعااااا درسته

ممنون از راهنمایی هات. ان شاا... ان شاا.. منم به ۳۲ برسم خرید میکنم. دقیقا فقط میخوام ضروری ها رو بگ ...

با تموم این سختیا هیچکس نمیدونه من تنهایی تو غربت با دوتا بچه شیر ب شیر چی کشیدم ولی همیشه میگفتم خدایا تمام این سختیارو تحمل میکنم فقط خودمو باباشون بالاسرشون باشیم

ان شالله تن همه بچه ها سالم باشه سایه پدرمادرم بالاسرشون باشه🙏🥺

سلام ترانه جان اومدم بیمارستان، تو خونه بودم دیدم یکهو فاق شلوارم کاملا خیس خیسه. تست آمنیوشور دادم منفی بود. بعد هم توی بیمارستان سونوگرافی دادم گفت مایع نرماله. دکترم زنگ زد گفت یه روز تحت نظر بمون. حالا موندم بیمارستان تا فردا. نمیدونم بهت بگم چقدر ترسیدم. وحشتناک بود. برام دعا کن. گفتن شاید ادرارت نشت کرده. آخه من اصلا چیزی حس نکردم و حسابی خودمو خشک میکنم. بنظرت چیزیم نیست؟ببخشید اینقدر مزاحمت میشم

با وجود اینکه قبلا سقط داشتم ولی این سری تا هفته ۲۴ اومده خودمو رسوندم و بچه سالمه، نمیتونم بهت بگم حس کردم دنیا به آخر رسیده. الان هم فکر میکنم نکنه تست اشتباه باشه، نکنه دکتر سونوگرافی ماهر نباشه. ببخشید تروخدا تو از این دوران اومدی بیرون من هی میام بهت انرژی منفی میدم. واقعا نمیدونستم این حرفا رو به کی بگم