2777
2789
عنوان

کسی هست کمکم کنه😢😢

300 بازدید | 45 پست

من امروز دفعه دومه که تاپیک میزنم،از صبح روحیمو باختم...😔هفته دوازدهمم و امروز چون پیاده روی داشتم و از پله ها بالا رفتم اول کمرم حالا زیر دلم مخصوصا موقع بلند شدن و نشستن درد میگیره...چیکار باید کنم؟؟؟؟شوهرم تهران نیست،هیچ کسی رو هم الان ندارم پیشم باشه😢😢نگران نینیمم،الان چیکار کنم استرس دارم کجا باید برم

🌸خدایا شکرت🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزنگ ب دکترت

برای خودت یک دایره اعتماد درست کن.آنهایی که مهم هستند را بگذار درون دایره، کم اهمیت ترها را روی خط و باقی را بیرون از این دایره فرضی تصور کن. هر وقت کسی حرفی به تو زد که خاطرت رنجید ببین کجای دایره ات هستند؟؟ چرا بگذاریم آدمهای کم اهمیت زندگیمان ، ما را نارحت کنند حتی برای ثانیه ای!؟ یادمان باشد وقتی دیگران بدانند که نمیتوانند ناراحتتان کنند، دیگر تلاشی هم برای ناراحت کردن شما نمی کنند.این راز آرامش است