2821
2789
عنوان

اکس نامزدم

62 بازدید | 1 پست

نامزدم با یکی دوماه بود قبل از من 

بعد من اینقدر استاک(همون فضولی عمیق تر مث کاراکاه بازی)کردم همه چیو در اوردم قایمکی  بعد رفتم تو بلاکیاش دیدم اخیرا این دختره رو از اینستا بلاک کرده گفتم چرا گفت بهم رکوئست داده بود منم بلاک کردم 

بعد من فا.لو سرکتاب قرانی گرفتم همه میگن این دختره براش دعاهایه بد کرده اصلا حتی من سوالم این نبوده که دعا گرفته براش میپرسیدم راست میگه رکوئست داده چون قسمم خورده بود برام باز پرسیدم همش مشخصاته دختره حتی وضع مالیه دختره هم افتاده بودبعد زده طلسم طلسم یکی ام که سرکتاب قرانی میگیره هزار بار به چشم دیدم اونم گفت دعاش کرده فقط ذجر بکشه واقعا هم وضع مالیشو خانوادگیش بهم خورده حتی من داشتم یسری کارایی که مردم انجام میدنو براش میگفتم این وسط تازه فهمید یه چیزایی دیده در مغازش تخم مرغ و اینطور چیزا با ایات قرانی شکونده بودن 

حالا من بهش کفتم من خواستم ببینم تو راست میگی فا. لگرفتم افتاده دختره دعا میکنه برات هعی بندالم شد چرا دنباله این چیزایی انرژی منفی میدی به زندگیمون

طلسم گرفتن و از جمله این چیزا اشتباهه...

من نمیفهمم چرا اینقدر کنکاش می‌کنی ؟ 

یکبار رکوئست داده خب نامزدت هم بلاکش کرده ....

دنبال طلسم و این چیزا نباش ... انرژی منفی میاری تو زندگیتون ... گره تو کارتون میفته... 

خیلیا هم الکی طلسم و دعا میگن تا یک پولی ازت جیب بزنن... پیش هرکسی و ناکسی نباید برای 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔