2777
2789

ما دوماهه عقدیم گفت فعلا شرایط مالیم خوب نیست عزیزم و بذاریم آخر هفته آینده (که میشه همین اخر هفته) 

بعد میبینم این هفته هم از اوضاع بد مالیش خیلی حرف میزنه حالشو میپرسم میگه ذهنم درگیر بدهی ها و فلان شده.

من میخوام درکش کنم و اخر هفته اشاره ای به اون قضیه خریدم نکنم اما میترسم بچه ها. 

میترسم عادت کنه به اینکه اون همیشه از اوضاع بد گله کنه و من قرار باشه درک کنم. 

چکار کنم؟ که هم نه دختر بی درکی باشم هم بدعادت نشه؟ 

تا الان هم اگر چیزی لازم داشتم برام خریده ولی خب من زیاد هم درخواستی نکردم، پول ماهیانه هم خودش چیزی به روش نبورد منم تا الان حرفی ازش نزدم. حالا الان این اخر هفته نمیدونم چکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ی چیزایی اینجا میبینم مغزم سوت میکشه

چرا درک تو زندگی های زناشویی جایی نداره

پس اونم بگه من یبار تو پریودی درکش کنم برای کادو بخرم نکنه عادت کنه ک همیشه قراره اینجوری باشه پس محلش نکنم که عادت ن نکنه

چرا درمورد پول ماهیانه چیزی به روش نیاوردی؟مجردی هم پول ماهیانه بهت نمیدادن؟

من چون شاغلم به خاطر همینه شاید. گفتم هنوز زودع بخوام ماهانه پول بگیرم شاید وقتی خریدامو میگم بعدش ازش میگیرم 

میگم شوهرتون اگه ازتون رابطه بخواد هم همینقدر گنگ و با ملاحظه و خجالتی رفتار میکنه؟!

نخواشته تا الان ولی نامزد من اره پاقعا حتی تو رابطه جنسی هم علنا درخواست نمیکنه