2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 34 پست
برا وزن منو شما مناسبتره برو ورزش من بچه دارم نميتونم عضلاتمم خيلي ضعيفه وگرنه حتما نيرفتم اسليو پوس ...

اره اما چون چربی رو میکشن یکم ریسکیه تو‌ اسلیو معده کوچیک میشه

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پایین تر از چیزیه که بشه عمل کرد اگه بخوام باید خودم با مسئولیت خودم عمل کنم

فک کنم زیر ۳۰ عمل نکنن. اما شنیدم بعضی دکترا با ۲۵ هم عمل کردن. خلاصه پوله دیگه بدشون نمیاد. 

بعد از اسلیو باید رژیم داشته باشی وگرنه باز چاق میشی. برادر من مجدد چاق شد متاسفانه

اگر پولشو داری و عمل نمیخای، مانجارو بزن 

چشم به راه...
فک کنم زیر ۳۰ عمل نکنن. اما شنیدم بعضی دکترا با ۲۵ هم عمل کردن. خلاصه پوله دیگه بدشون نمیاد. بعد از ...

برای من زیر سی هست به چاقی زیاد و خطرناک نمیرسم

کلا روشهای تهاجمی‌ رو اطرافیانم خیلی بهش گارد دارن

میگن ورزش کن و رژیم بگیر کم کم خودش میاد پایین

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
چرا اخهدور از جون البته

بی عقلی.. از بس همه گفتن.. لاغری.. صورتت لاغره.. موم با قرص رفتم خودمو چاق کردم

بازشکر خدا. همش پف خالی بود دوباره دارم لاغر میشم 

همه میبینم دارن لاغر میشن من دنبال جاقی بودم.

اشتباهه بخدا.. 

. انشالله شمام حال دلت خوب بشه.. کمی اراده کن.. شبا شام نخور.. غذاهای سبک بخور.. ی دکتر تغذیه پیدا کن تا کمکت کنه 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بی عقلی.. از بس همه گفتن.. لاغری.. صورتت لاغره.. موم با قرص رفتم خودمو چاق کردم بازشکر خدا. همش پف خ ...

خب خدا رو شکر

اره منم جلوی خودمو بگیرم و حریف خودم بشم سخت لاغر نمیشم

یبار تا ۷۲ هم اومدم پایین دوباره ول کردم🥲

منم دارم خودمو چاق می کنم😶😂قد و وزنت چند بود و چند شدی؟

60 بودم شدم 95.. یعنی بدنم همش شده ترک.. جوش.. بخذا اگرداری با قرص وپودر چاق میکنی خودتو نکن نکن نکن تروخدا.. باز الهی شکرش.. همش پف بود چاق نشدم.. همش خودمو لعنت میکنم پوست بدنم داغون شد.. ولی الان کمی بهتر شدم 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

نه بابا رژیم و ورزشم موقته. من مینی بایپس کردم راضی ام

باید همیشگی باشه دیگه

من تو خونمون جز خودم همه ورزش میکنن و این داستانا برای همین تاکیدشون رو ورزش و رژیمه

خب خدا رو شکراره منم جلوی خودمو بگیرم و حریف خودم بشم سخت لاغر نمیشمیبار تا ۷۲ هم اومدم پایین دوباره ...

میدونم خیلی سخته.. اراده باید باشه  تا جواب بگیری

60 بودم شدم 95.. یعنی بدنم همش شده ترک.. جوش.. بخذا اگرداری با قرص وپودر چاق میکنی خودتو نکن نکن نکن ...

نه با پودر و قرص نیس ‌.

غذا می خورم . مثلا الان ۴تا نون خامه ای با یه فلافل و نوشابه خوردم...

منم ۶۴ تا بودم . الان شدم ۶۶ونیم می خوام بشم ۷۰.۷۵

قدت چنده؟ 

من قدم بلنده ۱۷۵ واسه همین لاغر میزنم

نه با پودر و قرص نیس ‌.غذا می خورم . مثلا الان ۴تا نون خامه ای با یه فلافل و نوشابه خوردم...منم ۶۴ ت ...

من 168...برای چی چاق بشی اخه.. همه دنبال لاغری ان دختر... همش میشه چربی زیر پوستت ابتایی ک خوردی😕

چه پودر و قرصی خوردی که ۳۵ کیلو اضافه شدی؟قدت چند بود؟

گین آپ... قرص جنسینگ.. تروخدا ی وقت نخری بخوری