2777
2789
عنوان

اسلیو معده

887 بازدید | 34 پست

بچه ها بنظرتون با وزن ۷۶_۷۷ کیلو می‌ارزه ادم ریسک کنه بره زیر تیغ جراحی؟!

باید بین ۱۰_۱۵ کیلو کم کنم اما اصلا اراده ندارم و ورزش و رژیم رو ول میکنم، پرخوری عصبی هم دارم و چاقی اعتماد به نفسی برام نذاشته…

اما اطرافیانم دعوام میکنن میگن نمیذاریم و احمقانه‌ست هر وقت حوصله داشتی با رژیم و ورزش کمش کن

نمیدونم چیکار کنم

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیر ۱۰۰ عمل نمی کنن که...برو زیر نظر دکتر راحت ۲۰ تا هم کم می کنی

اره خیلی سخت و با مسئولیت خودت عمل میکنن

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
ليپو كن برا اين وزن من ٧٣امتو اناليزم ١٢ كيلو چربي دارم ولي اضافه وزنم ٩ كيلوس 😓كاش امكان ورزش داشت ...

لیپو میگن خطرش بیشتره یکم

بی ام آی چنده؟

پایین تر از چیزیه که بشه عمل کرد اگه بخوام باید خودم با مسئولیت خودم عمل کنم

منه احمقو چرا نمیگی.. مردم دنبال لاغری هستند.. من رفتم خودمو چاق کردم.. خیلی بده.. خدا ب همه تن سالم ...

چرا اخه

دور از جون البته