2777
2789
عنوان

اسلیو معده

169 بازدید | 34 پست

بچه ها بنظرتون با وزن ۷۶_۷۷ کیلو می‌ارزه ادم ریسک کنه بره زیر تیغ جراحی؟!

باید بین ۱۰_۱۵ کیلو کم کنم اما اصلا اراده ندارم و ورزش و رژیم رو ول میکنم، پرخوری عصبی هم دارم و چاقی اعتماد به نفسی برام نذاشته…

اما اطرافیانم دعوام میکنن میگن نمیذاریم و احمقانه‌ست هر وقت حوصله داشتی با رژیم و ورزش کمش کن

نمیدونم چیکار کنم

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منه احمقو چرا نمیگی.. مردم دنبال لاغری هستند.. من رفتم خودمو چاق کردم.. خیلی بده.. خدا ب همه تن سالم بده.. از بس ناشکر بودم

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

زیر ۱۰۰ عمل نمی کنن که...برو زیر نظر دکتر راحت ۲۰ تا هم کم می کنی

اره خیلی سخت و با مسئولیت خودت عمل میکنن

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
ليپو كن برا اين وزن من ٧٣امتو اناليزم ١٢ كيلو چربي دارم ولي اضافه وزنم ٩ كيلوس 😓كاش امكان ورزش داشت ...

لیپو میگن خطرش بیشتره یکم

بی ام آی چنده؟

پایین تر از چیزیه که بشه عمل کرد اگه بخوام باید خودم با مسئولیت خودم عمل کنم

منه احمقو چرا نمیگی.. مردم دنبال لاغری هستند.. من رفتم خودمو چاق کردم.. خیلی بده.. خدا ب همه تن سالم ...

چرا اخه

دور از جون البته