2777
2789
عنوان

شناسایی

15 بازدید | 0 پست

از اتصال 3 تا 10 مونوساکارید، الیگوساکاریدها (تری‌ساکاریدهای رایج‌تر) و بیشتر از 10 مونوساکارید، پلی‌ساکاریدها به وجود می‌آیند (سلولز، نشاسته، گلیکوژن).



---


شناسایی کربوهیدرات‌ها:


چند آزمایش ساده وجود دارد که بر اساس دو خاصیت شیمیایی مونوساکاریدها ابداع شده‌اند و اطلاعات مفیدی برای شناسایی قندها به دست می‌دهند.


1- اثر اسید بر قندها:


مونوساکاریدها در شرایط اسیدی دهیدراته شده و به فورفورال و یا مشتقات آن تبدیل می‌شوند.



   

دی‌ساکاریدها و پلی‌ساکاریدها در شرایط اسیدی ابتدا به مونوساکاریدها تجزیه شده و سپس به فورفورال و یا مشتقات آن تبدیل می‌شوند.



آزمایش‌های مولیش، بیال و سیلیوانف بر این اساس انجام می‌شوند.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792