2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشخصیت قیافته زنیکه

بیشخصیت خودتی زار و زندگیت

غلط میکنی ب من توهین میکنی وقتی تو سایت و تو تاپیکت نیستم پلشت بانو 

بیشرف 

حقته خوب بهت همه میگن بیشرف

یبار دیگه گوهخوریه منو بکنی چوب میکنم تو حلقت بدبخت زار 

روانپریش

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

بیشخصیت قیافته زنیکهبیشخصیت خودتی زار و زندگیتغلط میکنی ب من توهین میکنی وقتی تو سایت و تو تاپیکت نی ...

مردم دوشوهره میشن حتمن تقصیرمنه مردم  بی اولاد میشن اونم حتمن تقصیر منه بهت حق میدم اینقدر عصبی وزودرنج و حساس باشی کاش خدا سرنوشتتو بهتر رقم میزد تا کمتر به دیگران پرخاش کنی  پراز عقده کینه وخود درگیری هستی خودتم میدونی هزاربار توهین وفحاشی کردی هیچی نگفتم امادیگه تحملم وصبرمو تمام کردی ۴۸سالتههههه  پابه سن هستی این طور حرف زدن اصلا  درحد یه خانم سن بالا ومتشخص نیست خدا به شوهر بدبختت رحم کنه  فوش مادرم بهم دادی رو بزرگی خودم جوابتو ندادم چون گفتم شاید مادرت فوت کرده باشه  دوست نداشتم به یه مرده توهین کنم وگرنه خیلی راحت جواب تک تک فحاشیهاتو میدادم  هزاریک فوش بهم دادی وکاری کردی چندتا بیشخصیت ترازخودت  اوناهم بهم فوش بدن اما جوابشونو وجوابتونو ندادم چون اگه میخاستم مثل خودتون رفتارکنم میشدم یه انسان بیشخصیت بی عفت کلام  ووووو.... مثل خودتون  

نی نی یار دوستت دارم😍😘

بیشخصیت قیافته زنیکهبیشخصیت خودتی زار و زندگیتغلط میکنی ب من توهین میکنی وقتی تو سایت و تو تاپیکت نی ...

اونی که به قول خودت بهم کفت بیشرف یکی لنگه خودت بوده دیگه پرازعقده کینه از چرخش بد روزگارشون😜

نی نی یار دوستت دارم😍😘

کاربر مادرزنم هنوز جنجال هات تو سایت تموم نشده؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

مردم دوشوهره میشن حتمن تقصیرمنه مردم بی اولاد میشن اونم حتمن تقصیر منه بهت حق میدم اینقدر عصبی وزود ...

حس جواب دادن ب اراجیفتو ندارم چون ی ادم بیشرفی...این من بهت نمیگم همه میگن بیشرفی

من ی کلام بهت مگم باید حسابی بدوی تا ب زندگی و رفاه برسی بدبخت

😊😊

دیگه پات از گلیما درازتر نکن.ب هرحال گوهخوری محانیه میخای گوه بخوری بفرما 💩💩

‏موهایمان سفید شد، گفتند ارثیست،راست گفتند؛ ما وارثان اضطراب و استرس در تاریخ بودیم.

ایشالا خبر مرگت بیاد مادرزن یک سایت جشن بگیریم 

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

@niniyar‍ ازعصرتا الان هزاریک فوش بهم داده و تگتون کردم  چرا رسیدگی نمیکنید به این کاربر رسمن بهم گفت تو اون تاپیک حروم  زاده تگتونم کردم چرا  هنوزداره ادامه میده بیشتراز۲۰باربهم فحاشی کرده همین امروز😐

نی نی یار دوستت دارم😍😘

اونی که به قول خودت بهم کفت بیشرف یکی لنگه خودت بوده دیگه پرازعقده کینه از چرخش بد روزگارشون😜

بیشرف بودن تو ک شاخ دم نداره